Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 20 окт. 2007, 11:38 ч.

Защо не ми допича хлебопекарната?

  • 1 532
  • 12
  •   1
Отговори
  • София
  • Мнения: 2 495
Защо не ми допича хлебопекарната? Това ми е въпросът. Мулинекс ми е машната.

# 1
  • Стара Загора
  • Мнения: 1 891
В какъв смисъл не ти допича?

# 2
  • София
  • Мнения: 2 495
остава вътре малко сурава и на най-малкия грамаж

# 3
  • Стара Загора
  • Мнения: 1 891
Бре, такова не ми се е случвало. Я питай в темата за хлебопекарните в Готварския. Там има момичета с Мулинекс.
Аз лично бих я занесла в сервиз, ако за всички хлябове прави така. Защото ако го прави само на някои (с добавки примерно), може да е от самото съдържание на хляба.  newsm78

# 4
  • Варна.
  • Мнения: 809
и при нас имаше такъв проблем, така си прибрах уреда и си стои в кашона. мой приятел - голям майстор в печенето на домашен хляб ми каза, че всичко трябва да е точно измерено с кантарче.

# 5
  • София
  • Мнения: 7 221
Най-добре си задай въпроса в готварския. Peace
Всички видове хляб ли не допича?Да не би просто горната коричка да е по-светла?На всички машини е така.Да не би да режеш хляба пради да изстине?Ако е така-нормално е да стои като суров.
Дай повече подробности. Grinning

# 6
  • София
  • Мнения: 2 495
и при нас имаше такъв проблем, така си прибрах уреда и си стои в кашона. мой приятел - голям майстор в печенето на домашен хляб ми каза, че всичко трябва да е точно измерено с кантарче.


Всичко точно си измервам с кантарче и едно бебешко шише

# 7
  • Стара Загора
  • Мнения: 1 891
Тц, не е от измерването. Аз не меря нищо, слагам на око, проблем с недопичане не съм имала. И наистина, ако се нареже топъл стои като недопечен.

# 8
  • София
  • Мнения: 2 495
Тц, не е от измерването. Аз не меря нищо, слагам на око, проблем с недопичане не съм имала. И наистина, ако се нареже топъл стои като недопечен.


Не го и режа топъл, чакам да изстина.

# 9
  • Земята
  • Мнения: 1 426
От измерването е най-вероятно. Лалка слага на око, ама сигурно има вярно око за кое колко.
Аз един път сложих малко повече вода - и си стана точно недопечен. Или пък маята не ти е добра - това също е възможно.

# 10
  • София
  • Мнения: 2 495
От измерването е най-вероятно. Лалка слага на око, ама сигурно има вярно око за кое колко.
Аз един път сложих малко повече вода - и си стана точно недопечен. Или пък маята не ти е добра - това също е възможно.



Гледам да е най-доббрата.

# 11
  • Стара Загора
  • Мнения: 1 891
Абе чак вярно е силно казано Simple Smile. Гледам да стане хубава топчица, която се отлепя от стените. Като е повече водата, добавям брашно.
А едва ли е от маята - ползвам каквато има в магазина - суха на юва, на д-р Йоткер, но най-вече жива - турска, българска, каквато има. Simple Smile

# 12
  • Мнения: 17 533
и аз слагам на око, и аз гледам да стане топчица
проблем с недопичане не съм имала никога
занеси я в сервиз, най- вероятно не нагрвява нещо както трябва newsm78

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт