Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 15
 • Мнения: 1 942
Е, аз не харесвам никак бате Бойко. Но, Мартин пък още по -малко го харесвам. Той е сигурен, че ще е слеващия кмет на София. Да, ама доста е срамно да е в такава позиция - тогава когато Б. Борисов няма да участва в битката, дето се казва и аз мога да спечеля. С две думи това си е индиректно признание, че не може да пребори Бойко. Освен това твърди, че неговото представяне на тези избори било възраждане на българската десница, завръщането на синята власт в София. Е, хубаво ама като е така, тогава как ще обясни, това че на последните местни избори когато СДС и ДСБ се явиха поотделно общият им сбор бе по - голям от сега, когато бяха заедно?? За последното се позовавам на днешната преса, не съм го проверявала лично...
Та идеята ми беше, че за мен Мартин Заимов не е нито обединителния образ на българската десница, нито подходящия човек за кмет! На тези избори, уви моя кмет не го намерих ....

# 16
 • София
 • Мнения: 4 423
Въобще не ми харесва, още повече, че не си падам по дясното пространство.

# 17
 • Мнения: 6 167
Е, аз не харесвам никак бате Бойко. Но, Мартин пък още по -малко го харесвам. Той е сигурен, че ще е слеващия кмет на София. Да, ама доста е срамно да е в такава позиция - тогава когато Б. Борисов няма да участва в битката,.....

Е няма де, той Бойко Борисов ще е на друг пост тогава, споко. Това му е кора сега, постила си.  Laughing

А Мартин Заимов който е трябвало да разбере е разбрал, който гласувал-гласувал. Има време до следващите избори, дотогава може да сме се върнали към феодален строй. Има наченки вече по места.

# 18
 • София
 • Мнения: 5 325
Хубаво де.
Щом ви харесва Бойко Б., като визия, минало, образование, реализация и резултатност - няма лошо.
Всеки си избира управляващите и бере плодовете.  Peace


а, Лени, не мой с лошо.

това, че Мартин за кмет не ни допада, не значи, че ни е допаднал някой друг. софиянци масово не намерихме своя кмет този път, както отбеляза сполучливо кошничката. аз също не гласувах - за пръв път, откакто имам право на глас.

но ставаше дума за Мартин Заимов. образование, казваш. дипломата му от световно неизвестния лондон скул ъф економикс така и не е видял никой с очите си, все още.


# 19
 • Мнения: 1 942
А Мартин Заимов който е трябвало да разбере е разбрал, който гласувал-гласувал.
Малко разбраха, малко гласуваха ...

# 20
 • Мнения: 2 617
Привърженик съм на дясната идея и гласувах за МЗ, но трябва да се съглася с огромното предимство на ББ, що касае медиите. Може да се дуе с чужди заслуги, да говори небивалици и т.н., но му се удава и хората му вярват. Мартин е тоталната противоположност. Никак не може да говори. Няма да е лошо преди следващата му кампания да вземе няколко урока по публична реч и реторика. Ще му бъдат от полза.

# 21
 • Мнения: 5 877
Как ще е световнонеизвестно бе Simple Smile
ОК, признавам, че гласувах по симпатия и не твърдя, че аз съм права и другите грешат. Нямам капка желание форумът да става арена на политически спорове.

LSE обаче е престижно висше учебно заведение - смятай, щом и филоложка го знае  Laughing Мои познати, следващи икономика в Оксфорд, се гласяха да се прехвърлят там.

# 22
 • Мнения: 193
Основно background*-а и визията му.
Като допълнение ентусиазма, с който влезна в кампанията; искреността на посланията; многобройните срещи с хората на София; и увереността, че може да проведе тежките реформи.
Това е моята извадка от програмата на МЗ (източник http://obichamsofia.com)
 1. Мисълта за качеството на жизнената среда; 2. Концентрация на строителните инвестиции в ясно обособени градски ядра и коридори; 3. Регенериране на западащите зони на града; 4. Инвестиции в инфраструктура (ускорена поетапна реализация на метрото;  Обновлението на парка на масовия градски транспорт; Изграждането на инфраструктурата за управление на битовите отпадъци в това число изграждане на сметище за депониране и фабрика за третиране на сметта;  програма за цялостно преасфалтиране на улиците, при напълно изградена подземна инфраструктура; привличане на  инвестиции за изграждането на подземни и надземни места за паркиране; изграждането на велосипедни алеи и маршрути за хора в неравностойно положение; развитието на ВиК-системата на София, при пълен контрол върху  концесионера за осъществяване на инвестициите в нея)
Сигурно си падам малко идеалист, но вярвам, че всичко това може да се осъществи от този човек и екипа, който той лично би избрал.

*Съжалявам за чуждицата горе, в момента не се сещам за бг еквивалента

# 23
 • Мнения: 2 033
дипломата му от световно неизвестния лондон скул ъф економикс

 Не се 'злагай. London School of Economics е сред най-добрите университети във Великобритания.

http://en.wikipedia.org/wiki/London_School_of_Economics#Academic_rankings

# 24
 • Мнения: 6 167
Хубаво де.
Щом ви харесва Бойко Б., като визия, минало, образование, реализация и резултатност - няма лошо.
Всеки си избира управляващите и бере плодовете.  Peace


....


Да бе, и аз така чух, а четох и страшна статия компроматна за майка му, което и мен ме разколеба, да си призная.
Ама щом може в тази страна човек без 1 ден трудов стаж да е премиер, защо да не може някой с диплома от някъде си ( или пожарникар) да  е кмет  Rolling Eyes
А и Бойко си е 'човек от народа"  : Joy  Най-важното е да е от народа.  Това е сериозно предимство.
Иначе си права - няма кандидати, които да са достойни средния българин да гласува. За съжаление.

# 25
 • София
 • Мнения: 2 627
Кампанията на Мартин Заимов беше интересна, имаше свежи идеи за популяризирането му, които очевидно са си свършили работата. Сайтът и блогът му бяха поддържани доста професионално, с много материали и информация. Той се постара да се срещне с максимален брой хора- реално и виртуално. Вероятно се е харесал и с това, че не прилича на политик. За съжаление, за мен непосредственото впечатление от изявата му бе, че е неубедителен. Имаше нещо инфантилно в лозунга "Обичам София", както и в постоянното натякване, че 100% ще спечели. Впечатлението от него беше точно обратното на това, което се опитваше да създаде посредством думите си. Наивни бяха твърденията му, че всички проблеми на София са прости за решаване, стига той да седне на кметския стол. Според мен човекът е много добър професионалист, но в своята област. Към това добавям и дребни подробности, като леко странният начин на изговор, особеното му чувство за хумор, което може би той и приятелите му си разбират, но за широката публика май остава неясно....нервността, спомената вече в няколко постинга.
Също така, на срещата ни с него не ми се видя като човек, способен да понесе и анализира чуждата критика- поне не в областта на политиката.

# 26
 • Мнения: 457
.......................Вероятно се е харесал и с това, че не прилича на политик. ...........

Тук не си права. Много повече на мен ми прилича на политик, отколкото други лица в политиката или на кметските кресла. Визирам дори и настоящия кмет на София.

# 27
 • София
 • Мнения: 2 627
.......................Вероятно се е харесал и с това, че не прилича на политик. ...........

Тук не си права. Много повече на мен ми прилича на политик, отколкото други лица в политиката или на кметските кресла. Визирам дори и настоящия кмет на София.

Е, няма да споря.... Hug

# 28
 • Мнения: 249
Прекрасен политик е , то затова казват,че сме овце защото такива като него ни управляват  Laughing
А някои хора им вярват  Sick Sick Sick

Общи условия

Активация на акаунт