Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Бу-у-урга-а-ас
  • Мнения: 2 598
Здравейте!
Моята приятелка живее от няколко месеца във Вегас. Иска да си дойде през лятото, но и е изтекал срока на паспорта. Сега не може да намери къде правят снимки с негативи, за да задвижи процедурата.
Моля, ако някой знае, да сподели.

# 1
Където й е най-удобно, там да отиде да се снима. Достатъчно е да каже каква точно снимка й трябва (размерите ги има дадени на сайта на МВР), после обаче ще трябва да ги подаде в консулския отдел (чрез тях става много бавно), или да изпрати заверено пълномощно на някой в БГ, заедно със снимките и попълнената молба.
Срока на паспорта може да бъде удължен с 6 месеца но това става само в консулството.

# 2
  • usa
  • Мнения: 2 113
ние си направихме снимките в къщи с личната си дигитална камера... предишния път като си вадихме паспорти обикаляхме, търсихме, хабихме време и нерви и така и не намерихме фото, в което да ни направят такива снимки. накрая купих от магазина парче бледо сив плат, опънахме го на стената, заехме качествен фотоапарат от приятел и се нацъкахме взаимно. изхабихме 2-3 ленти докато улучим размера обаче. този път се снимахме направо с цифровия апарат, проверихме дали размера е правилен, поръчахме да ни отпечатат снимките на матова хартия и нямаше никакъв проблем. бързо, удобно и успешно  Simple Smile .

# 3
Цитат на: миз
.... накрая купих от магазина парче бледо сив плат, опънахме го на стената, ....

 Laughing  Laughing  Laughing Миз, и ние така. С мааалко разлики. Парчето плат беше калъфка за възглавница и с него не се снимахме в къщи, ами решихме че публично да се повеем с него е по гот  #Silly . Отидохме в едно фото, казахме изискванията си и те ни ги уважиха.
Логопетката, кажи й да пробват по този начин. Те снимките лесни, купона после е по-весел Neutral Face

# 4
  • Бу-у-урга-а-ас
  • Мнения: 2 598
Много ви благодаря. Веднага ще и пратя линк от темата. Тя вече е обиколила няколко фото студия, но никой не и е свършил работа Sad

Общи условия

Активация на акаунт