Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 3 дек. 2007, 23:44 ч.
  • Преглеждания  500  Мнения  1  Онлайн  1
Отговори
От опит разбрах, че когато първо го свариш след това не става за пържене... Simple Smile

Сериозно, моля да ме просветлите в тайните на пържения ориз - как става, с колко мазнина и такива неща - ще съм много мерси, защото напоследък наблягаме на китайски/японски/тайландски манджи и варен вече ми омръзва...

Реклама
# 1
Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт