Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 3 дек. 2007, 23:44 ч.

Пържен ориз - как?

  • 504
  • 1
  •   1
Отговори
От опит разбрах, че когато първо го свариш след това не става за пържене... Simple Smile

Сериозно, моля да ме просветлите в тайните на пържения ориз - как става, с колко мазнина и такива неща - ще съм много мерси, защото напоследък наблягаме на китайски/японски/тайландски манджи и варен вече ми омръзва...

# 1

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт