Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 7 дек. 2007, 11:33 ч.

Фирма за разработка на дипломни и курсови работи...

 • 2 778
 • 22
 •   1
Отговори
# 15
 • София
 • Мнения: 36 890
Тук вече ме хвърлихте в оркестъра!!!
Курсова работа, както и да е. Но докторска!? По-нагло от това, здраве му кажи.

Не само, че не се крият, а и най-нагло окачват табели пред ВУЗ-овете или раздават листовки на входа на учебното заведение. Скоро ми дадоха такава пред.. основно училище! #2gunfire

Не виждам как може да им се търси отговорност, защото формално те не нарушават изисквания на който и да е закон. Потребителят си носи отговорността, ако го хванат. Била съм свидетел на подобни случаи. Имаше няколко изгърмяли колеги с курсови работи, които бяха направени от една и съща фирма, че дори си приличаха на 80% при различни заглавия  doh Да им се чудиш на акъла. Зависи и от преподавателите. Със сигурност тези, които си вършат работата както трябва веднаха хващат измамата.

# 16
 • Мнения: 2 405
Не четох всичко, някой може и да го е написал, но..  Аз не съм против тези фирми. Има университети/преподаватели, които дават такива и толкова на брой всевъзможни курсови, есета, статии и не знам си какво още, че дори само с това да се занимаваш не би смогнал.  И аз съм ползвала, когато трябваше да завърша, ходех на работа и имах бебе в къщи. И бях доволна, когато една мацка ми написа две курсови, написа ги перфектни. Тази мацка отдавна има фирма и има доста работа и сътрудници.
Виж за дипломните работи не мисля така. Там вече е въпрос на нещо друго да си я напишеш и защитиш..

# 17
 • София
 • Мнения: 1 809
   Като казахте докторска работа, та се сетих за един пресен - пресен случай от лятото. Заболя ме зъб и мъжо вика - отиваш при мойта зъболекарка. Аз викам аааа, не, ще търпя, нямам излишни пари сега, той не  smile3513, звънна и , вика отивай, ние сме се разбрали с нея, няма да плащаш, аз ще се оправям.
  Отивам аз на другия ден, тя една млада (30-35 г.) рускиня, прегледа ме, пулпит било, сложи ми арсен и вика след 2 дни ще дойдеш пак. Ставам аз от стола и се почна... Crazy Ти вика можеш ли да ми свършиш една дребна услуга ? Аз - за какво става дума ?   33uu Ами трябва ми една информация от интернет, и понеже Любо (мъжът ми) ми каза, че се ровиш, дали ще можеш да ми я намериш. Аз викам бре, сигурно ще иска нещо дребно да и намеря, я някой магазин, викам ок. Малеее като извади оная ти жена едни листи от шкафа и ми ги дава - гледам пише "изисквания за писане на дипломна работа за магистратура" и примерна литература и теми. Аз  #Crazy #Crazy #Crazy. Викам ама чакай малко, аз това не мога да го направя, аз съм учила филология, чудя се вече как да се измъкна...Не бе, то много лесно, като си по-свободна в офиса, само намери нещо в нета там да има 20-тина странички, ти да не мислиш, че някой ги чете, те всички така правят... #Crazy #Crazy #Crazy Аз вече обмислям как ще се прибера и какво ще му се случи на мъжо  #Cussing out  #2gunfire .
  Изнизах се по възможно най-бързия начин от кабинета с листите, дето ми ги даде, толкова бях в шок  Rolling Eyes , и вървя по булеварда и не знам какво да правя. Звъннах на мъжо, можете да си представите какви му ги наговорих  #Cussing out , той вика ама как бе, изрично и казах, че ще и платя по-късно, как така ще ти иска услуги. Аз бясна  #Cussing out , викам даде ми тук едни листи, нито ще ходя повече при нея, нито нищо, ти и ги връщай, аз повече не искам да я виждам.  ooooh! Звъннал и той да я пита какво става, тя му рекла, ама тя не ме е разбрала, аз исках само малко информация да ми набави, не да ми я пише.  smile3512
  Намерих си по най-бързия начин друг зъболекар (щото тя тарикатката първо ми сложи арсена в зъба, и после ме атакува  Sick), отидох, платих си, и си тръгнах с кеф. А тя, наглярката, на всичкото отгоре ми звъня по телефона и ме пита какво става, защо не дойде ? Казвам, намерих си друг зъболекар. Е как така, тогава ми върни материалите, ние с теб имахме уговорка.  #2gunfire Казвам, Любен ще ги върне. И затворих телефона, че треперех от яд. И сега ме хваща яд, като се сетя. Колежките в офиса ми се смеят и викат ква е тая селска тарикатка, тя знае ли колко струва да и го напишеш това, тая луда ли е.  Crazy
  Оттогава като ми каже някой "върви при еди кой си, той мой човек", бягам надалеч.  Stop
 
 

# 18
 • Мнения: 473
Неприятен ми е фактът, че съществуват такива фирми. Още по-неприятно ми е, когато преподавател напише тлъста шестица на някой, който си е платил, а на друг, който си е скъсал задника от бачкане дори няма да му разлистят разработката.

# 19
 • Мнения: 2 563
Баси, аз съм си писала курсовите работи с кръв и пот, без една преписана сричка, а в България всеки може да препише и да си завърши без проблем. Презирам подобни хора и катедрите, където така написани курсови работи се приемат.

# 20
 • Мнения: 5 948
е публикувала обява в джобс.бг,че търси разработчици, кандидатствах и изискванията, които ми изпрати бяха все едно да работиш в държавна сигурност, големи изисквания, големи претенции, голямо самочувствие.
Въпросът ми е някой работи ли в такава фирма, коректни ли са или мамят?

можеш ли да ми метнеш линк на обявата

# 21
 • Мнения: 3 818
Аз не съм против тези фирми. Има университети/преподаватели, които дават такива и толкова на брой всевъзможни курсови, есета, статии и не знам си какво още, че дори само с това да се занимаваш не би смогнал.

Не съм съгласна с това, при нас идваха най-вече студенти от НБУ и УНСС. Студентите от НБУ имаха да решават казуси. Бяха наистина елементарни, изискващи 15мин справка с учебник и три страници написване, примерно ако в една фирма се правят съкращения и има бременна жена, може ли да бъде съкратена. Десет такива казуса са три-четири дни работа и най-вече - какво означава, че няма време, щом си се хванал да учиш, ще учиш, няма да кръшкаш.

# 22
 • София
 • Мнения: 36 890
Точно затова и не мога да понасям като се появят във форума теми от вида"помогнете /дайте ми наготово курсова/дипломна работа".
Направо ми се повдига от тази наглост. На моменти ми се е искало да "откликна" на такъв зов и да му спретна на девойчето такова документче, че да се откаже от вишУтУ и да отива да пасе патки или крави на село. fight

Общи условия

Активация на акаунт