Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 19 апр. 2005, 16:58 ч.

соеви кълнове?

  • 902
  • 4
  •   1
Отговори
  • Мнения: 2 026
момичета, донесоха ми 2 пакета соеви кълнове. Дайте идеи какво да ги правя да не стоят, че гледам някои са вече кафеви. В какви салати най-добре ще вървят и с какви подправки?

# 1
  • София
  • Мнения: 1 120
ООО, любими са ми! Взимаш царевица, грах, кълнове от лючерна, шунка на тънки ивички, настърган кашкавал, може печена чушка да сложиш. Изтискан лимон и зехтин довършват симфонията! Много обичам!

# 2
  • Мнения: 1 113
Цитат на: ray
момичета, донесоха ми 2 пакета соеви кълнове. Дайте идеи какво да ги правя да не стоят, че гледам някои са вече кафеви. В какви салати най-добре ще вървят и с какви подправки?

Ориз със зеленчуци и добавяш последните минутки кълновете, оризови спагети със зеленчуци, може и мръвки и пак накрая добавяш и кълнове, или пък само зеленчуци с кълнове, зелева салата с кълнове и нарязана на ивички краставица, аз добавям и препържен сусам.

# 3
  • Бургас
  • Мнения: 3 553
Я да питам, тези кълнове трябва ли да се бланшират или се консумират сурови?

# 4
  • София
  • Мнения: 1 120
Сурови най-добре, но нищо не пречи да се позапържат - нали китайците така ги добавят в готвените ястия.

Редакция на ключовите думи на тема



Общи условия

Активация на акаунт