Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 9 ян. 2008, 11:03 ч.

(политическа) Пълна промяна........

  • 429
  • 2
  •   1
Отговори
  • В тъмната гора.
  • Мнения: 2 062
Темата за Българската коледа ме провокира........ Четох, чехох, изчетох всички мнения. Има недоволни и съмнително настроени, обвиняващи, примирили се, подкрепящи, не особено заинтересовани.

Ами тези управляващи са там благодарение на нас и на нашите близки, защо ги избрахме като са буклук. Естествен процес е ако човек не харесва и не може да търпи нещо да го махне, да промени нещата. Ще кажете ами то има ли алтернативи, всички са един дол дренки. Ами тогава промяната да я направим ние или не ни стиска и не ни се занимава, но косури можем да намираме.
Политически партии се създават лесно, но стига да не е поредната сред многобройните. Щом Сидеров влезе в парламента, че и евродепутати изпрати.......Бойко за година си осигури абсолютно мнозинство. Ние също можем да си спретнем партия на българските жени и майки....ами смешно звучи донякъде, но ако така можем да променим нещо към по-хубаво защо да не стане. "Атака" да не звучи по-хубаво? Това е просто идея, защото ми омръзна да слушам колко са недоволни всички, но нищо не може да се направи. Може да се направи партия само от експерти и т.н.
Написах горното водена от мисълта, в каква страна ще живее детето ми и какво съм направила аз, за да му дам по-добър и достоен живот. Идеята ми хрумна като видях благотворителните организации и сдружения тук - работи се безплатно и много в името на децата, тук пишат много интелигентни хора, много професионалисти и експерти и не счетам, че това ще е загубена кауза.
Ами много сме, умни сме, силни сме.....да продължавам ли. Благодарение на форумите за майки много инициативи постигнаха успех...е значи може. А жените- майките според мен най-добре ще разпределят средствата от бюджета и бюджетния излишък.

# 1
  • София /Абсурдистан
  • Мнения: 6 138
Весела Драганова без работа ли да я оставим Simple Smile http://news.ibox.bg/news/id_1965190343

# 2
  • Мнения: 4 561

Едва ли ще има бюджетен излишък, по-скоро недостиг.
Минавало ми е през ума, че лесно можем да вкараме мами в парламента,
но занимаването с политика от страниците на форума е нарушение на правилата.
Най-вероятно Таtti вечеря. Модовете са неизбежни.

Общи условия

Активация на акаунт