Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 27 апр. 2005, 11:19 ч.

Инфаркт

  • 1 118
  • 2
  •   1
Отговори
  • Мнения: 174
Момичета темата ми няма нищо общо с бебета и майчинство, но страшно много ми трябва съвет и затова си позволявам да пиша тук.
Мой близък получи ИНФАРКТ. Сега е в Пирогов. Казват, че инфарктът е овладиан, не знаят какви ще са последиците, но щом излезе от реанимация ще го изпишат направо да си ходи в кащи и да прави каквото ще.
Децата му са в чужбина, а той и жена му са възрастни (над 70 год), така че няма кой да търчи, а и лекарите не ги взимат на сериозно. Да не кажа, че просто са ги отписали. Затова искам да ви питам дали иякой знае какъв е реда, за да го приемат в специализирана кленека. До колкото знам 3-та градска болница е така. А също и как и от къде може да се вземе карта за санаториума в Банкя. До колкото знам той е специално за възстановяване след прекерени инфаркти.
Моля ви пишете ми каквото знаете и за офицялниа, и за неофициалния ред и начин за да получи човек адекватна помощо от нашата здравна система в тази ситуация.
Ще ви бъда много благодарна!

# 1
  • Мнения: 431
Я виж дали това ти върши работа
http://www.noi.bg/index_first.html

# 2
  • Мнения: 5 223
За съжаление не мога точно да си спомня какъм беше редът, но преди време на свекър ми му правиха байпас в Трета градска и после от там го закараха директно в Банкя в санаториум. След това мъжът ми се опитваше пак да го изпрати там, и мисля, че ходеше в НОИ. Ако имаш възможност провери в Трета градска дали не може примерно да се направи преглед и от там да го изпратят. Съжалявам, но само това си спомням, а в момента не мога да попитам мъжа ми за подробности.

Общи условия

Активация на акаунт