Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 15
 • Мнения: 89
Водата не е минерална, а изворна на Девин. Преди преварявах вода, ама по дъното оставаха някакви бели неща, мисля че е варовик, затова минах на тази. Доста изчетох и пише, че може да се дава на кърмачета.

# 16
 • Мнения: 887
Аз процедирах по следния начин: преварявах вечерта вода и я слагах в термос и като се събудеще сина ми му разтварях млякото в определеното количество вода. Така всичко ставаше много бързо и за мен така беше много удобно. По принцип аз лично бих спазвала указанията за приготвянвто на млякото.

# 17
 • Мнения: 207
За термоса с две ръце....Имам от инокс....особено при нощно хранене.....
Ние също сме на Лактана от нея всичко се оправи и запек и колики и т.н.
Това въртене и пъшкане и ръмжене и Гери го имаше преди от Аптамила. Сега всичко е наред.
Да ти кажа аз също не изравнявам с нож. Но за 4 месеца вече съм такъв спец в изтръскването на лъжичката...А също и си сипвам цялата вода и тогава АМто сухото вещество разтваря се без проблем. Само ако е по-изстинала водата тогава е по-трудно.
Използвам преварена вода. Но мисля и аз скоро да мина на изворна Девин+МВ.
Може да ме нахокате за мнението ми за МВ, но все пак това е нещо с което ще живее цял живот от тук нататък Simple Smile

# 18
 • Мнения: 18
 Peace
И ние сме на Лактана БИО и също нямаме никакви проблеми. Даже започнах да давам и на дъщеричката Лактана БИО 3 и си я пие с голямо удоволствие сутрин. Понякога и приготвям и мюстли с нея. И аз не изравнявам лъжичката с нож. Като я напълня и я притискам към пликчето и така. Нищо специално. Но спазвам пропорциите, които са на кутиите и го правя както е посочено. Първо половината вода и след това останалата като съм разбила млякото. Топля водата в термокана.

# 19
 • БГ
 • Мнения: 700
и аз приготвях млякото така, ако не искаш да ползваш МВ за затопляне, аз правех така в началото- слагах готовото мляко в съд с много гореща вода, непосредствено преди да го дам.

# 20
 • Мнения: 1 097
Аз също не съм изравнявала лъжичката с нож (освен като давах няколко пъти от новия аптамил, тъй като той е на прах; в момента сме на Милумил). С изтръскване на лъжичката си изравнявам и водата я изсипвам цялата - млякото ми е разтворено перфектно. Аз си преварявам вода, пълня в термос и после на всяко хранене доливам отново преварена вода; така е с перфектна температура за да се разтвори млякото добре и не е твърде топла така че се охлажда за 3 минути в купичка със студена вода.

# 21
 • Пловдив
 • Мнения: 2 388
Преварявай си му вода на бебето и спазвай точно инструкциите на кутията.Бебето ти е твърде малко за изворна НЕПРЕВАРЕНА вода.И никога не я затопляй на микровълнова.Ако имаш газов котлон си я претопляй на него,става за една минута.Аз лично процедирам така-преварявам вода за всяко ядене(но ние вече ядем АМ само сутрин и вечер),сипвам необходимото количество в шишето и го изстудявам на водна баня в съд със студена вода.

# 22
 • в Надежда-та
 • Мнения: 4 948
Да спазвам ги, не е кой знае каква философия.

Общи условия

Активация на акаунт