Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
Моля кажете кое е най-добро

# 1
  • DFW
  • Мнения: 2 135
Мисля че ако имаш възможност да взимаш от някой домашно приготвено е най-препоръчително, иначе според изследвания, които четох наскоро Бор-Чвор ( брей че тъпо име) е най-близко до домашното  Thinking

# 2
  • Мнения: 7 665
Чела съм хубави отзиви за Елена 2% и Био киселото мляко.

# 3
  • София-Ливан
  • Мнения: 941
минали сме ги всичките, когато има нова марка почваме с нея че е най хубава, напоследък харесваме ел би, и млякото на пикадили, м-р Пикс

# 4
  • Шумен
  • Мнения: 299
Кажи от кой край на България си-навсякъде има различни марки мляко, които бихме ти препоръчали Peace

# 5
  • Мнения: 389
За домашно заквасено съм или Елена 2%, но май това мляко Елена го има само по нашия североизточен район!

# 6
  • Мнения: 7 665
май това мляко Елена го има само по нашия североизточен район!

Елена съм виждала също в Сливен и Пловдив.

# 7
  • Мнения: 6 337
май това мляко Елена го има само по нашия североизточен район!

Елена съм виждала също в Сливен и Пловдив.
И във Варна има Елена.

# 8
  • София
  • Мнения: 3 741
Елена 2% стоя два месеца отворено в хладилника ми без въобще да се промени  Confused
Сега ползвам Герма 0,1%, като правило добавям немско масло.

Последна редакция: ср, 30 яну 2008, 02:05 от Мъни

# 9
  • Бургас
  • Мнения: 2 351
Колкото майки, толкова и отговори. Аз лично давам Елена 2% /това купуваме в къщи/, но ако имаш домашно е за предпочитане.

# 10
  • Мнения: 389
Елена 2% стоя два месеца отворено в хладилника ми без въобще да се промени  Confused

Аз пък не го прибрах в хладилника предната нощ и на следващия ден по обяд не ставаше за ядене, доста киселичко беше станало!

# 11
  • Мнения: 7 665
Елена 2% стоя два месеца отворено в хладилника ми без въобще да се промени  Confused

Такъв експеримент съм правила с Елена 3% - стоя 4 дена на стайна температура и нищо му нямаше. А Елена 2% става кисела след 1-2 дена извън хладилника.

# 12
  • София
  • Мнения: 5 399
И аз давам Елена 2%. Докато бях бременна експериментирах с различни марки кис. млека и така и не попаднах на такова, което да се разваля след няколко дневен престой в шкаф.  #Crazy В интерес на истината напоследък не съм правила подобни опити, но се доверих на приятелка, която каза, че е правила същото и е установила, че Елена 2% се разваля.

Био е прекалено скъпо за мен, а и ме притеснява леко технологията му.

# 13
  • Варна
  • Мнения: 9 610
Опитай с "Добруджанско"  на ФАМА гр. Добрич. Мисля , че трябва да го продават навсякъде и 2 % и 3.6% са много добри. Развалят се за часове извън хладилник Laughing. Всъщност на кофичката пише Добруджанско Сердика не знам как е точното име. Откакто го пробвах ям само такова Peace

# 14
  • Мнения: 3 024
и аз съм за Бор-ЧВОР щом вкисва след 2 дни значи е истинско newsm78 според мен

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт