Отдавна не очаквам от лекарите кой знае каква хуманност, но мислех, че поне мога да разчитам на човешка нормалност. Тази лекарка, набедена за голям специалист в гастроентерологията / а всъщност популярна поради простия факт, че е работила в поликлиника и личните лекари я познават, за разлика от други гастроентеролози, които са се бъхтили в отделенията с наистина тежките случаи/, е на предела на силите си поради наплива от пациенти, и си позволява да се държи грубо и некоректно.
Прави ми гастроскопия на 29.11, и поради множество лични проблеми и ангажименти, отидох за изслледването си чак днес, 01.02, като междувременно се обадих по телефона да проверя дали е готово и да си взема час. Час не ми дадоха, нямало нужда за резултати. Днес обаче ми отказа преглед, защото нямам час, накара ми се как може да не съм си потърсила изследването толкова време / и не се трогна от обяснението ми че се влачих по болници и хирургии с 2-годишния си син/. Всъщност, докато се карахме, можеше да погледне резултатите и да ми напише рецепта, не беше кой знае какво / както разбрах после от друг лекар/. Тя обаче не се посвени да изрита от кабинета си жена, която се разкъсва между две деца и работа, и която за да отиде на преглед трябва да се лиши от обяд и да дава обяснения на шефа си. Поне ми даде изследването, но предвидливо дръпна от ръцете ми направлението.
Посланието на дългия ми постинг е - не ходете при Анна Христова. Има и други, може би и по-добри специалисти, които ще ви обслужат търпеливо. Не си струва да се конкурирате с цял коридор баби и дядовци, и да бъдете изритани.