Родопски клин - стъпка по стъпка

  • 41 828
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: X
Да, с ориз е класика.Така го приготвят и по заведенията.

Забравих да уточня, че клина на снимките го направих със спагети начупени на ситно, фидето ми беше свършило. С фиде обаче става по-вкусно.

# 16
  • Мнения: 1 064
Да се похваля какво сътворих   chef



Родопски клин с яйца и сирене...мноооого вкусен! eat

# 17
  • под кривата круша
  • Мнения: 294
Браво smile3501 smile3501 smile3501. Приятна вечеря.

# 18
  • Мнения: 1 269
Да добавя  и аз с какво още пълни клина моята баба Heart Eyes:
   
 Сварени и намачкани картофи, сирене, задушен праз, масло
 Задушен спанак, яйца, сирене, зелен лук, масло
 Яйца, сирене, кашкавал, масло
 
Само дето ние му викаме тикалници, а на баницата с ориз- клин! Hug

# 19
  • София
  • Мнения: 1 163
много вкусно стана , със фиде го направих, само дето от купешките кори много люспесто стана newsm78/във фурната го направих/. Може ли да използвам купешко тесто и от него да разточа кора?

# 20
  • Мнения: X
Никога не съм ползвала готово тесто и нямам идея дали от него може да се разточи кора. Съжалявам.

Общи условия

Активация на акаунт