Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 8 май 2005, 13:42 ч.

Въпрос за палачинките

  • 544
  • 4
  •   1
Отговори
  • Мнения: 7 423
Обикновено ги правя в тефлон и не залепват.Но напоследък се разколебах за тефлона след като прочетох че е доста вреден.Не съм кой знае каква готвачка и съм пробвала в обикновен тиган.Резултатът е:вадя палачинката на парчета. newsm45 Да уточня че тиганъте Солинген-не би трябвало да залепват.Как да ги направя?Синът ми много ги обича а и всички ние покрай него.

# 1
  • София
  • Мнения: 708
преди всяка палачинка капваш 1ч.л. олио, да се нагорещи и тогава течността за палачинката..известно време не пипаш, докато се изпече и тя сама започва да се отделя..

че какво му е гадното на тефлона, те на всяко нещо вече - канцерогенно било..ама тя лисицата - кисело било гроздето..

# 2
  • Мнения: 229
Аз слагам една препълнена лъжица маргарин (разтапям го на микровълновата) в палачинковата смес и после - палачинката в тигана без мазнина newsm64

# 3
  • Мнения: 7 807
слагаш малко олио и масло разтопено в самото тесто и не пипаш палапинката докато си промени цвета

# 4
  • Мнения: 5 877
Доколкото знам, според последните изследвания тефлонът не е опасен. Само трябва да е здрав и да не се нагрява прекалено на празен тиган.

Редакция на ключовите думи на тема



Общи условия

Активация на акаунт