Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 4 223
Тази сутрин мъжът ми е забелязал една глутинца в нашия квартал, от около 15-16 кучета. Започнали са да вървят след една жена. За щастие, тя е успяла да се прибере навреме и не е пострадала.
Има ли някакъв телефон, на който можем да се обадим и да дойдат от общината да ги приберат?
Търсих в гугъл, но освен проекти и обещания - нищо друго не ми излезе Rolling Eyes

# 1
 • Мнения: 39
В сградата на общината на Мария Луиза 88(май така е номера)...на пряката с Клокотница.Там е Екоравновесие.Отиваш,пускаш си жалбата...и се почва едно чакане SickА за бездомните котки нямало служба newsm78Било противозаконно да се борим срещу бездомните животни.А не е ли противозаконно,когато тези животни нападат децата ни или разнасят разни зарази???????????????? #Cussing out

# 2
 • Мнения: 4 223
Аз се колебах преди да пусна темата за да не се превърне в дебат за/против бездомните кучета. В къщи много години сме гледали куче и ги обичам.
Но факт е, че мъжът ми е много спокоен човек, но след тази сутрин беше доста възмутен и притеснен относно щетите, които би могла да нанесе тази глутница на възрастен човек, какво остава за дете.

# 3
 • Мнения: 4 223
Зюмбюла, благодаря   bouquet! Не знаех как точно се казва службата. Намерих телефона им в гугъл 02 931 41 64.
Мъжът ми се е обадил и са били много отзвичиви. Щели да дойдат днес да търсят, като са му казали, ако ги засечем отново - пак да се обадим.
Дано наистина ги изловят, не само на думи!

# 4
 • София
 • Мнения: 4 267
Мен са ме нападали бездомни кучета като бях бременна в трети месец. Изживях голям ужас  Shocked Събориха ме в една снежна преспа. Но това беше отдавна.
Вера, дано колкото са били любезни по телефона, толкова и да са експедитивни, че като се сетя за евентуалните поразии... ooooh! Дръж ни в течение има ли развитие по въпроса!

# 5
Във с.Сеславци има приют и кастрират безплатно.Също ако им се обадиш идват на място, взимат животните, кастрират ги и ги връщат на територията от която са взети.
Уф, не мога да намеря телефона.......Това го направих лятото с една колежка, защото при нас където работя беше станало глутница, много съм доволна, но не откривам тел. Ако го намеря, ще го пусна.

# 6
 • София
 • Мнения: 1 038
Обаждах се преди около две години за кварталните кучета, които ме нападнаха до детската градина. Обясниха ми, че ще проверят, но ако някой гледал тези кучета нищо не можели да направят. Не разбрах какво означава някой да ги гледа - просто да им дава някаква храна или и да отговаря за тях. Кучетата още си обикалят из квартала, а аз се опитвам да ги избягвам.

# 7
 • Мнения: 607
  Недейте с тази тема бре хора!!!!!!!!!!  Сега някой ще се разбунтува! За едно дете ли сте? Нали и горките премръзнали кученца трябва да ядат! Много сте жестоки!

# 8
 • Мнения: 1 694
Преди 8 години ме ухапа бездомно куче и ме подгони цялата глутница. Бях бременна в 6 месец. Надявахме се да не е било бясно и да не пометна от уплахата. Сега в градинката пред блока няма къде да се стъпи от "консервирани" от студа кучешки Л.... В градинката имаше пясъчник. Как мислите, дали ще пусна малката да играе в пясъчника като се стопли?

# 9
 • Мнения: 2 099
Така е навсякъде,скоро влезнах в 8 мия месец,когато се разхождахме с детето на 3,6г привечер по детето скочи една разбесняла се кучка,аз си вдигнах детето високо,можете да си представите в 8 ми месец с 2 ро дете за какво шкембе става дума...та както и да е,аз съм поне висока и можах да опазя детето.От близкия плод -зеленчук излезнаха хора и почнаха да оправдават кучката ,че днес и били прибрали малките и затова била толкова агресивна!Думи нямам,вече се жалят повече кучетата от хората.

# 10
 • Мнения: 4 223
nelipyxo, представям си как си се уплашила! Добре поне, че се е разминало. А за реакциите на хората.... Sad

# 11
 • Мнения: 2 070
Ще попитам тук. Дано някой отговори, най-добре на лични. Търся координати на държавни ветеринарни служби, където може да се заведе и прегледа куче. Не от тези малки частни ветеринарни магазинчета и лечебници. Мерси предварително.

# 12
 • София
 • Мнения: 5 554
  Недейте с тази тема бре хора!!!!!!!!!!  Сега някой ще се разбунтува! За едно дете ли сте? Нали и горките премръзнали кученца трябва да ядат! Много сте жестоки!
Ааааааааа за едно дете, за няколко ухапвания... Нищо работа. А една от съфорумките няколко страници спореше с мен, че нямало хора, нападнати от бездомни кучета. То тези на улиците били домашни, ама изгонени от вкъщи. ooooh!
*vera тези от Екоравновесие трябва да ги притесняваш по-честичко, т.е. обади им се след няколко дни и питай намерили ли са кучетата, ходили ли са...От опит го пиша.

Редакция на ключовите думи на тема



Общи условия

Активация на акаунт