Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 4 март 2008, 01:10 ч.

Бутер рулца с кренвирш и сусам!

  • 12 431
  • 56
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 845
Страхотна рецепта! Благодаря за идеята   bouquet

# 16
  • Мнения: 358
Здравей Червеновинце,
пише  ffr-it,
Много добра рецепта.
Предлагам ти една подобна:
Издълбава се един франзел ,пълни се с обелен суров суджук.
Реже се на парченца и се запича във фурна.
Гаранция,че ще ти хареса.

# 17
  • София
  • Мнения: 788
И аз да кажа - Страхотни са!   bouquet

Само че в къщи не харесват сусама, затова мажа с яйце и поръсвам малко с шарена сол.

# 18
  • Мнения: 3 353
ffr....това с франзелата е много интересно.  Grinning 

Иначе това мога да го пробвам в БГ, понеже тук  където живея на продават суров суджук. Sad

Иначе искам да те попитам, франзелата се издълбава вътре като тунел ли..както е цяла? newsm78  И след това се реже на колелца ли?  newsm78

Искам да съм сигурна, че съм разбрала правилно... Laughing

# 19
  • Мнения: 358
Франзелата се реже по дължина и се поиздълбава.
Няма да се отвори,стига да не е претъпкана.
Много върви именно с червено винце...

# 20
Страхотни рецептички пускаш, а тази е поредната която влиза в тефтера  bouquet
Ще се възползвам от нея и ще я приготвя в събота, не се и съмнявам в това какво ще се получи.

# 21
  • софия
  • Мнения: 255
много оригинално,задължително  ще се пробва събота или неделя,че не иска много време,а такива неща обожавам.
Мерси за идейката

# 22
  • в баира
  • Мнения: 861
Червено винце, ставам ти абонат на рецептите! Направо да ти дам мейл, а?  Joy

# 23
ЧервеноВинце я кажи май се разтова бутера преди да сложиш кренвирша или аз нещо съм недоскиф ?

# 24
  • Мнения: 1 951
Направих я вече, но докато се наканя да снимам не беше останало нищо за снимане  Joy Поръсих отгоре с малко настърган кашкал. Вкуснооо  Grinning

# 25
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 352
ЧервеноВинце,   bouquet

# 26
  • Мнения: 3 537
И аз благодаря много за рецептата Червено винце  Hug
Моите рулца в момента се пекат и ухае прекрасно Heart Eyes

# 27
  • Мнения: 3 353
ЧервеноВинце я кажи май се разтова бутера преди да сложиш кренвирша или аз нещо съм недоскиф ?

Да разточвам го леко...без силен натиск.

# 28
# 29
  • София
  • Мнения: 4 454
Мдам Money
Стрсхотно звучи,адвам го за тези дни Peace

Редакция на ключовите думи на тема



Общи условия

Активация на акаунт