VS.
Natren yogurt starter (L. Bulgarius, S. Thermophilus)
--->>> It produces a tarter yogurt than Yogourmet or Donvier, but still delicious... AMAZON INTERVIEW!
Mдам, разкрих им номера... традиционният бг вкус е "висококиселинен" поради тоталното преобладаване на L. Bulgarius Другите млечнокисели бактерии "смекчават" вкуса на млякото и киселото отива на кино... ще пробваме и двете, мъжът ми се е запалил да кваси и му се получава много добре, ама аз нали съм експериментатор
Ооо, ако става по-кислеко непременно да споделиш. Моето си кислелее, но не както го помня от БГ, определено. Но пък и аз май му свикнах вече, то след толкова години какво да правиш. Аз с готово кисело мляко не съм квасила, но някой път, ако нямам бактерия си използвам малко от моето кис. мляко и пак става.