Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 13 май 2005, 20:12 ч.

Тендежера "Чудо"

  • 539
  • 6
  •   1
Отговори
  • Разпиляна във въображението
  • Мнения: 7 927
Не е най-модерната в момента, но съм чувала че е лесна и удобна за ползване. Но нямам никаква идея какво мога да правя в нея. Ако ползвате или сте ползвали - моля напишете какво мога да правя в нея. Благодаря

# 1
  • Лас Вегас
  • Мнения: 470
i какво представлява това чудо:roll: ,да не е за бавно готвене?

# 2
  • Разпиляна във въображението
  • Мнения: 7 927
Това е тенджера, в капака на която има реотани. Доколкото знам, с нея се готви лесно и по икономично отколкото в печката. Сега на пазара има подобни модификации.

# 3
  • Гърция
  • Мнения: 2 348
Цитат на: Miriel
Не е най-модерната в момента, но съм чувала че е лесна и удобна за ползване. Но нямам никаква идея какво мога да правя в нея. Ако ползвате или сте ползвали - моля напишете какво мога да правя в нея. Благодаря


Аз не съм ползвала,но баба ми прави в нея кекс Wink , става страшно вкусен и се надува и изпича равномерно.

# 4
  • Sofia
  • Мнения: 3 565
Много рових из търсачката, но накрая я намерих темата която бях пуснала преди време и така като те чета май говориш за Електрическа тенджера така че чети на воля и готви само хубави неща Wink
http://www.bg-mamma.com/viewtopic.php?p=347407&highlight=#347407

# 5
  • Разпиляна във въображението
  • Мнения: 7 927
Благодаря за темичката. Много ми помогна  Blush

# 6
  • Sofia
  • Мнения: 1 289
В това чудо през лятото майка ми прави едни разкошни пържоли. В ел. тенджера слагаш олио и подреждаш подправените с черен пипер и малко сол котлети, така че да заемат дъното на тенджерата, но да не се застъпват. Нарязваш пресни чушки на колелца, магданоз на ситно, гъбки и ги изсипваш вътре. Пресните домати се нарязват на шайби и с тях се покрива всичко, подреждат се като люспите на риба, леко да се застъпват. Слага се малко вода и бира по желание и се пече до омекване на месото. Страхотно става. Дори не се налага да се обръщат пържолите. Става много вкусно, защото продуктите хем се задушават, хем се запичат. Този ефект не може да се постигне във фурна или огнеупорен съд Sad .

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт