Моля за малко помощ...

  • 1 471
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
  • на брега на реката
  • Мнения: 141
 HugМоже да нарежеш телешкото на парченца /като пържолки/, овалваш ги в брашно и леко ги запържваш, да се запечатат.После ги нареждаш в гювеча ред телешко, ред лук ,моркови ,гъбки ,може и настърган кашкавал или топено сирене , докато се напълни гювеча. В заливката задължително вино и се пече на бавен огън във фурната около 3 часа. Колко телешко така сме изяли, когато моите родители гледаха крави. Сега рядко купувам , защото не съм сигурна дали е телешко.  chef

# 16
  • Мнения: 7 106
За да стане крехко сухото и жилаво месо, се накисва за една нощ или може и за 24 часа в лимонов сок и след това се готви. За да не се усеща после киселото от лимона, можеш да го изкиснеш за кратко във студена вода или да го измиеш просто по-продължително  Peace

# 17
  • Мнения: 162
Canu6a -- много ми харесва рецептата ти и само да мине малко време и да се пооправи стомаха на мъжлето, такъв гювеч ще врътна... че за сега не са му позволени някои неща

Общи условия

Активация на акаунт