Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 21 март 2008, 11:44 ч.

Добра начална учителка във Варна?

 • 6 498
 • 14
 •   1
Отговори
 • Мнения: 29
Скъпи мами, търся помощ.  newsm78
Дъщеря ми ще тръгва първи клас наесен и се триумя между училищата "Антон Страшимиров", "Гео Милев" и "Добри Чинтулов". Моля ви ако някой има мнение за тези училища - да го сподели. Знам, че е много важна учителката, така че ако някой знае добра начална учителка от тези училища - да казва. 

# 1
 • Варна
 • Мнения: 1 017
Погледни тук-http://schools.pomagalo.com/2/?page=1

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 20:01 от жаси

# 2
 • Мнения: 741
Както вече писах в друга тема, подадох молба в "Гео Милев". Там не можеш да избираш госпожа, при която да бъде детето, а се избира само език /английски, руски или немски/. Мои познати хвалят г-жа Маринова, която от месец Септември ще поеме първи клас в това училище. Аз нямам лични впечатления от госпожата.

# 3
 • Варна
 • Мнения: 2 379
Ще проверя в едно от посочените от теб училища кои учителки ще поемат първи клас и ще ти пиша. Wink

# 4
 • Мнения: 29
Ще проверя в едно от посочените от теб училища кои учителки ще поемат първи клас и ще ти пиша. Wink
Благодаря! Разчитам на помощ от вас, защото аз самата нямам откъде да получа достоверна информация.
Що се отнася до pomagalo.com, струва ми се че там всички учителки много ги хвалят, т.е. информацията не е напълно обективна.

# 5
 • Мнения: 1 640
Както вече писах в друга тема, подадох молба в "Гео Милев". Там не можеш да избираш госпожа, при която да бъде детето, а се избира само език /английски, руски или немски/. Мои познати хвалят г-жа Маринова, която от месец Септември ще поеме първи клас в това училище. Аз нямам лични впечатления от госпожата.

Здравейте мами на бъдещи първокласници. Аз съм мама на четвъртокласник. Моето дете учи в Гео Милев при госпожа  Янка Маринова.,  Синът ми учи в Гео Милев от 2 клас, втори срок. Ще попитате, защо от тогава. Веднага отговарям. Преди това учеше в Стоян Михайловски- в Кайсиева градина. Записаха в класа им едно 14 годишно момче да го социализират, не беше дете с някакви увреждания, а  просто хулиганче. Тъй като не можах да се преборя да го махнат от класа, просто  преместих моето дете.
След доста проучване коя е най- добрата така да се каже учителка в Гео Милев за неговия випуск ми препоръчаха Маринова. Отидох при директора и казах, че искам да си преместя детето в тяхното училище и държа да бъде в класа на г-жа Маринова. Директорът е много разбран и уважи желанието ми. Доволна съм и не съжалявам, че го изместих в Гео Милев. Класа е най-добрия от всички класове. Имам предвид като ниво. Между децата има съревнование и това според  мен е добре. Сега се готвим за кандидатстване в МГ. Какво ще стане не знам, но ще пробваме.  Желая ви успех.

# 6
 • Мнения: 9
Здравейте!Бихте ли дали мнение за добра начална учителка в "П.Р.Славейков ""Й.Йовков " и "В.Априлов"или какво мислите за тези училища ,защото съм в голяма чуденка и трите са ни удобни ,но нямам инфо за госпожите .Благодаря!

# 7
 • Варна
 • Мнения: 1 017
Аз искам да попитам за добра начална учителка във Вапцаров.
Тези три учителки ще бъдат за нашия випуск-Гергана Пенева,Павлина Колева,Славка Карачобанова.
Благодаря ви предварително. Hug

# 8
 • Мнения: 34
Отговарям на въпроса за начална учителка в ОУ "В.Априлов": тази учебна година ще се освободи една добра начална учителнка г-жа Генчева. В момента дъщеря ми учи първи клас в същото училище и имам поглед върху учителите, т.е. началните. Бих посъветвала да се насочите към паралелка "Б", където подготовката е по-добра. Ако някой иска да пита нещо по-конкретно за това училище, ще отговоря.

# 9
 • Мнения: 9
Благодаря ти за бързия отговор! Искам да питам доволна ли си от самото училище?Началото на месеца ходих да проверя от кога ще приемат молби ,казаха ми да следя на сайта ,но засега няма информация ,дали знаеш нещо по въпроса кога ще започнат да приемат молби или кога вие подадохте документи миналата година .Благодаря!

# 10
 • Мнения: 34
Ние подадохме молба още към края на април, без ориг.свидетелство от предучил.група. Просто за да си запазим реда, а после като приключихме предучилищната си занесохме свидетелството и бяхме твърдо записани. В това училище наплива е за "б" паралелка, късето е по-засилено изучаването по математика, литература и английски. От училището съм доволна - базата е подновена, зимата е много топло, за занималнята не мога да кажа нищо, защото моята дъщеря ходи на частна занималня. Това лято училището е спечелило програма от немска фирма за цялостен ремонт. Ами в общи линии това се сещам да пиша, ако трябва друго.......питай!

# 11
 • Мнения: 9
Благодаря ти за информацията с малко закъснение.Обаждах се в "Априлов " и "Славейков"още не приемат молби.Все още няма отзиви за "Славейков"за учителките .Казаха ми ,че в "Априлов "директорката била особена и много се отказвали от там заради нея ,вярно ли е ? Друго което ме интерисува ,занималнята близо ли е до училището и вземат ли ги децата от училище или сами се придвижват?

# 12
 • Варна
 • Мнения: 298
Темата е супер, ще чакам някой да се включи с отзиви за добри преподаватели в Руското училище и "Кирил и Методи".

# 13
 • София - Варна
 • Мнения: 160
Няколко пъти съм се включвала в подобни теми. За "Св.Климент Охридски" най-добрата учителка е Янка Киркова / ако все още е там/. Страхотен педагог и човек. Синът ми е в осми клас сега, т.ч. според мен тя ще взема първи клас наесен. Почти всички деца от класа ги приеха след седми клас в езикови и МГ. Докато учеха в "Св.Климент Охридски", те продължаваха да ходят при нея, защото я обичаха. Който се падне при нея, ще е доволен.

# 14
ОУ Добри Чинтулов - г-жа Радостслава Петкова
Сега преподава на 4-ти клас
Страхотен преподавател, невероятен човек
Класна е на сина ми, много съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт