Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 18 май 2005, 11:12 ч.

Рецепти приготвени с кухненски робот

  • 8 588
  • 19
  •   1
Отговори
  • Бургас
  • Мнения: 59
Момичета интерисуваме какво и как мога да приготвя с кухненски робот. Знам че въпросът звучи глупаво и ще кажете че при приготвянето на всяко ястие мога да го използвам, особенно за бебка, но моля да споделите вашия опит и рецепти  - например за теста, сладкиши, салати и за някой правила при използването на уреда. Аз не зная кога се използват пулсации и кога другите степени за скорост. Ами това е! Embarassed

# 1
  • София
  • Мнения: 3 777
Салата от зеле и моркови.
Таратор правя вътре.
Всички зеленчуци за супи и яденета.
Тесто не съм бъркала все още.

# 2
  • в Tara
  • Мнения: 3 291
аз моя го ползвам всеки ден....когато готвя.
режа лук,моркови,картофи, кашкавал,айран правя в каната,разбивам си панировки вътре.....
и теста за сладкиши съм завъртала и кайма....

# 3
  • Бургас
  • Мнения: 59
Цитат на: Slunce

Таратор правя вътре.

Как точно правиш таратора -отделно стържиш краставицата и отделно разбиваш млякото, или всичко режеш заедно с металния нож?

# 4
  • Бургас
  • Мнения: 59
Цитат на: jara

теста за сладкиши

Някоя рецептичка ще ми дадеш ли?
А кога се използват пулсации.........

# 5
  • София
  • Мнения: 3 777
Ние не ядем стърган таратор-гаден ни е.
Пускам краставицата с ножа за рязане, заедно с орехите, след това махам ножа и слагам мляко и всичко останало и разбърквам.
Отнема ми точно 2 минути.

# 6
  • Sofia
  • Мнения: 1 739
Освен изброените и тесто си меся в него, както и си овкусявам каймата с лук и подправки. Смилам си ядки (орехи), а за таратора стържа краставицата и чесъна, а киселото мляко разбивам с олио, вода и орехи в шейкъра, става много вкусен!  Grinning

# 7
  • в Tara
  • Мнения: 3 291
ами слагаш си продуктите в купата на робота както си правиш по принцип сладкишите,няма по- специални рецепти...
аз там правя и блатове за торта,когато нямам готови.
единственото,което не мога да докарам до сега е белтъци на сняг Close

# 8
  • Бургас
  • Мнения: 59
Благодаря момичета - дадохте ми начален тласък!  Laughing.

# 9
  • на ОколовръсТното в ПАЛАТка
  • Мнения: 4 176
Цитат на: Светлана Колева
Цитат на: Slunce

Таратор правя вътре.

 стържиш

СтържИ да:)
Без лоши чувства Laughing

# 10
  • в Бургас
  • Мнения: 3 251
Цитат на: jara

единственото,което не мога да докарам до сега е белтъци на сняг Close

jara ,при мен стават супер!Слагам в началото само белтъците с 1 щипка сол и на бавни обороти пускам,докато започнат да побеляват,след това по малко прибавям захарта,не наведнъж.И постепенно и усилвам скоростта.

# 11
  • в Tara
  • Мнения: 3 291
Цитат на: Нина
при мен стават супер!Слагам в началото само белтъците с 1 щипка сол и на бавни обороти пускам,докато започнат да побеляват,след това по малко прибавям захарта,не наведнъж.И постепенно и усилвам скоростта.

а ще ми кажеш ли коя приставка ползваш? Simple Smile

# 12
  • на ОколовръсТното в ПАЛАТка
  • Мнения: 4 176
Цитат на: jara
Цитат на: Нина
при мен стават супер!Слагам в началото само белтъците с 1 щипка сол и на бавни обороти пускам,докато започнат да побеляват,след това по малко прибавям захарта,не наведнъж.И постепенно и усилвам скоростта.

а ще ми кажеш ли коя приставка ползваш? Simple Smile

Az tazi:

# 13
  • в Бургас
  • Мнения: 3 251
jara , това е,но при мен е с друга форма-като шайба е!

# 14
  • в Tara
  • Мнения: 3 291
благодаря на Нина и Mamica,и моята е като шайба Simple Smile

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт