Здравейте, момичета! Имам удоволствието да ви информирам, че и в Пловдив ще стартира Националната програма на Фондация "Искам бебе" за социална и психологическа адаптация на двойки с репродуктивни нарушения!!! Simple Smile На 09.04.2008г. е първата среща, след която ще започнат сбирките на групата. Тя ще се състои от 10-12 жени, които се борят със стерилитета и правят ин-витро процедури (засега без успех). Идеята е, да се подпомогнат емоционално жени в такава ситуация, с цел - повишаване на шансовете им да заченат. Курса ще е с продължителност 6 месеца, като сбирките ще се провеждат веднъж на всеки 2 седмици (или 2 пъти месечно). Сеансите ще продължават по 4 часа, като ще бъдат водени от професионален психолог от екипа на Милена Божилова - Ръководител на Център за психологически консултации. Фондация "Искам бебе" разработи тази Национална програма и я финансира, благодарение на спонсорството на фирма "YANEFF" - Варна, с президент г-н Валентин Янев. Цената на курса за една жена е 300лв, като всяка от участничките ще заплати само 10% - т.е. само 30 лв, а останалата част от сумата се поема от спонсора на програмата. Това е невероятен шанс за всички нас да получим безплатна професионална психологическа помощ.
Досега никой не е подпомагал хората с репродуктивни проблеми, особено що се касае за емоционалната страна на нещата. Този проект е уникален за България. Програмата предвижда постепенно да се обучат още специалисти-психолози, които да реализират комплексен подход при лечението на безплодието.
Ако някоя от вас се интересува от груповата терапия, може да се обърне към мен с въпроси. Хубаво е да се свържете предварително с мен и да заявите участие, тъй като не е възможно в групата да се включат повече от 12 жени.
За въпроси - има посочени координати в сайта на Фондация "Искам бебе", като за Пловдив Координатор съм аз и телефона ми е: 0888/712-783.
Очаквам смелите момичета от Пловдив да ми се обадят!!! Simple Smile
[/quote]