Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 22 май 2005, 22:10 ч.

Анасон

  • 410
  • 4
  •   1
Отговори
  • София
  • Мнения: 2 323
е, кажете какво да направя две връзки анасон, купени вместо копър....за пореден път в бързината.... Laughing

# 1
  • Мнения: 488
Досега не съм ползвала анасон в ястия, само чай сме правили. Имам една рецепта "Вкусни анасонки" от бабиния тефтер, ако искаш, ще я напиша.

Може би момичетата, които са запознати с американската кухня ще ти предложат рецепти. Приятел на мъжа ми се похвалил какви страхотни анасонови кейкове прави жена му (американка). Но знам ли дали наистина е казал "анасон"?! Може да е било "ананас" Grinning.

# 2
  • София
  • Мнения: 2 323
....Но знам ли дали наистина е казал "анасон"?! Може да е било "ананас" Grinning.
newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62

# 3
  • Според сезона
  • Мнения: 296
Предполагам , че не си купила анасон - а резене - поне това съм чувала , че продават някой път вместо копър. Аз си го отглеждам и го слагам на ястия с кайма. Виж тук:

http://kulinar.gbg.bg/spiceview.php?spid=44

# 4
  • София
  • Мнения: 2 323
е-е-е мерси много, може и резене да е било, имаше лек анасонов аромат и вкус и аз затова реших, че е анасон. Но в таратор е малко странно... Laughing

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт