Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
Ще съм много благодарна за мнениeто ви за
Д-р Соня Данева-Ковачева - Акушер-гинеколог
Адрес: ж.к. Младост-1, бул. "Акад. Андрей Сахаров" № 1,
Детското отделение до Онкологичния диспансер /бивша 27-ма поликлиника/

# 1
  • София
  • Мнения: 2 416
ужасна грубиянка е!Но това е мое лично впечатление,може други да имат по-различно мнение

# 2
Не ходете при д-р Соня Данева-Ковачева! Най-малкото е, че е много груба. Първо кабинета й е в една супер мизерна дупка, където ако не си болен със сигурност ще хванеш някоя бактерия /не искам да обяснявам тоалетната каква е/. Второ, записваш си час, а тя те взима час и половина по-късно, защото е заета да обяснява колко са зле тея от здравната каса. И от там се започва...
Тя взима пари за ВСИЧКО! Дори за нещата, които са ти покрити от касата. Лъже те, че имаш какви ли не бактерии и неща и ти пуска сто изследвания, за които ти взима повече пари, отколкото трябва. Просто според мен поведението й е престъпно. Изкарва нещата така, че в крайна сметка пак й плащаш и то не евтино.
Пример: Отивам при нея с направление. Два часа ми обяснява тъпотии за здравната каса! След това се разбрахме, че трябва да ми вземе цитонамазка, да ме гледа на ехограф и да ми вземе материал за микробиология. Обясни ми че не могло сега да ме гледа на ехографаф и микробиологията на могла сега да ми вземе, защото еди какво си /сложни термини, за да не разбереш/. Платих си 10лв за цитонамазката при положение, че е 7лв! НО нищо, все тая.
При следващото ми посещение за ехограф и микробиология, се оказа, че аз с едно направление два пъти не мога да ходя! По принцип съм ходила и на други лекари и знам, че с направление те са длъжни да те гледат на ехограф безплатно! Тя ми взе такса за две манипулации - взимане на материал за микробиоплогия и преглеждане с ехограф - в един и същи ден при един и същи преглед, при положение, че имах направление, за което почти нищо не ми направи! След това ми взе 30 лв за изследвания, пак повече отколкото струваха - знам го със сигурност. Аз разбирам, че изследванията не се покриват от касата, обаче взимането на материал се покрива, нали?
Просто жената си е намерила начин да мами хората и да им взима пари за всичко и дори от изследванията да си докарва по някой лев. Просто престъпно поведение. Затова при нея ходят предимно баби, които са лесно податливи на измамите й. Аз попаднах там случайно без да проверя предварително и сбърках!
Дано си намерите по-добър гинеколог. Примерно д-р Цанка Илиева - в 25 поликлиника в Младост 3 е много добра.
Поздрави!

# 3
  • София
  • Мнения: 2 416
значи оплакванията и от здравната каса ги пробутва на всички,а си мислех че е само при мен!Другото което е държи се с  теб така все е дно си някакво нищожество,което няма нормална медицинска култура и не разбира сложните и термини!С най-добри впечатления съм от Милкана Щерева,много е внимателна и любезна,изслушва те и ти обяснява всички с подробносто,знам че работи в бившата Тина Киркова и в Младост 3 ,кл.Грийнберг(частна е,няма договор с класата)зад 25то ДКЦ

# 4
И аз отидох случайно там. Май и на мен взе да ми писва от оплакванията и за здравната каса и т.н. А за кабинета няма спор - мизерен е, завършвам започнатото и изчезвам. В най-скоро време ще се обърна към друг лекар даже вече знам към кой д-р Рени Ковачева, препоръчаха ми я от няколко места. Благодаря ви!   bouquet

# 5
Аз имах закъснение на цикъла и отидох при нея. и на мен ми обясни същите хиляди глупости  и така 100 часа накрая ми взе безбожно мн пари за една цитонамазка, ехограф и 2 изследвания  общо 122 лв. И сега ми обясни че имам лека инфекцция за коята трябва да ми вземе микробиология и след това да ме лекува, освен това трябва да ми прави хормонални изследвания във определени дни и т.н.
След като прочетох написаното от вас обаче се чудя дали да отида въобще пак там или да си взема по някакъв начин изследванията макар че не знам как и да си потърся друг лекар, който да ми ги разчете и да ми предпише лечение.Моля да ми дадете някакъв съвет.

# 6
  • София
  • Мнения: 1 895
И аз отидох случайно там. Май и на мен взе да ми писва от оплакванията и за здравната каса и т.н. А за кабинета няма спор - мизерен е, завършвам започнатото и изчезвам. В най-скоро време ще се обърна към друг лекар даже вече знам към кой д-р Рени Ковачева, препоръчаха ми я от няколко места. Благодаря ви!   bouquet

Няма да сгрешиш Peace

# 7
Заведох днес моята приятелка на тази шарлатанка Соня Данева-Ковачева - псевдо гинеколог и представяте ли си - на мен ще ми прави изследвания на урината за да види какво има на приятелката ми. Аз и викам госпожо - мисля, че е редно да си гледате жените, а аз имам къде да отида на преглед. Наговори куп глупости на моята приятелка без да я прегледа най-малкото и без да си искаже симптомите. Изкара я че има някаква венерическа болест при условие ,че аз имах гъбички и се излекувах за 3 дена. Както вие казахте започна с некви цитонамазки, изледвания за по 100 и кусур лева, а най вече ме издразни, че тая гопожа, която има смелост да се нарече доктор, надълго и нашироко разправяла на моята приятелка как преди нея минала някакво момиче и от какво тя била болна и какви изследвания и препоръчала. А тая кранта ми била дала хипократова клетва, никаква лекарска тайна не може да пази ами си върти мръсните далаверки и заблуждава хората само да и броят пари. Тая заслужава да я пребият някаде, барем и дойде акъла в главата. Ето за това нашата мила Родина няма да се оправи, докато всеки мисли как да преебе другия и не предвижда последствията. Амин

# 8
Всичко казано е абсолютно вярно!
И аз попаднах там случайно, защото исках лекар близо до нас.
Очевидно всички нещастни жертви са длъжни да й слушат вманиачените й приказки за епичните борби със Здравната каса и кой от какво и как е излекувала. От приказки и самохвалство забравя, че човек е дошъл там с проблем и че отвън чакат и други хора с час. Видях как отпред на пейката беше легнало бременно момиче и чакаше сигурно вече час! На мен също ми закъсняваше за часовете.
И за парите сте прави - сумира по много интересен начин - пари за преглед + по 5 лв за ВЗЕМАНЕ на всяка проба (тя всичките ги взима наведнъж и после дели в бурканчетата), + още каквото й скимне. Изобщо не е евтино удоволствието. И накрая те убеждава колко евтино ти е излязло.
Кабинетът е мизерия - ЯКА!!!
Държи се ужасно, мен ме изкара тъпа и взе да ми повдига тон, защото имах наглостта да задавам въпроси относно състоянието и лечението ми. Върнах се вкъщи почти разревана.
И последно и най-лошо - предписа ми супер силен и май ненужен антибиотик, с който не ми излекува бактериите, но ми докара тежко разстройство и екзотични гъбички (не стандартните), по-трудни за лекуване. След това за тях ми предписа ГРЕШНО ЛЕКАРСТВО! Даже аз, без медицинско образование, прочетох, че активното вещество в това лекарство НЕ влияе на моите гъбички!
Май не е нужно нищо повече да добавям. БРУТАЛНО БЕШЕ.
Отидох при нормален лекар и ми оправи всичките проблеми с доста по-слабо лекарство и Лактофем.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт