Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 26 апр. 2008, 19:43 ч.

Картофи с розмарин и чесън

  • 9 316
  • 47
  •   1
Отговори
# 45
  • Мнения: 187
На мен пък картофите не ми харесаха. Ужасен дъх на чесън и не бяха хрупкави.
с какъв чесън ги направи суров от скилида или сух? аз затова предпочитам сухия пресния от скилида ми е много натрпчив 

# 46
  • София
  • Мнения: 10 860
На мен пък картофите не ми харесаха. Ужасен дъх на чесън и не бяха хрупкави.

Да, от чесъна който като се препече така се получава. Обаче аз го отстраних от тавата (така ме посъветваха тук момичетата) и бяха много приятни на вкус.
Другият път че ги направя със сух чесън, да видя как ще са.

# 47
  • Мнения: 17 176
Направих ги със скилидки чесън. Следващият път ще ги бланширам предварително и без никакъв чесън. Още всичко ми мирише.

Редакция на ключовите думи на тема



Общи условия

Активация на акаунт