1 агнешка плешка
По едно малко парче черен дроб и бъбрек
1 връзка пресен джоджен
1 връзка магданоз
1 връзка пресен лук
сол, черен и червен пипер
Отделяте внимателно местото от коша и го постилате. Ако имате дупки, запълвате с друго парче месо, предварително разплескано с чука. Отгоре редите: листата джоджен и магданоз, след това слагате нарязаните на ситно мръвчици от плешката, пак редите зелените подправки, слагате и лука. Солите редовете + пиперите. Пак мръвки, пак подправки, най-отгоре накълцаните дроб и бъбрек и пак джоджен и магданоз. Завивате внимателно. Хубаво е да има някой да ви помага, иначе е трудно. Аз бях сама и малко ми се поразпадна от едната страна













