Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 159
на какво мнение сте,мили майчета /и татковци/ по въпроса с голотата пред децата?
имахме известни спорове със съпруга ми по тази тема. той смята,че това,че сина ни ме вижда гола ще намали в някаква степен интереса му към женското тяло в един бъдещ момент.моето становище е, че мен той ме приема като майка,а не като жена /в смисъла,който таткото придава на тази дума/. другото,което е,че все още кърмя дъщеря си и баткото е ставал не веднъж свидетел. с присъщо детско любопитство е наблюдавал и ме е разпитвал,за това което вижда. не си представяйте,че му се натрапвам или че вижда "всичко" женско. просто когато се е случвало да се преобличам пред него не се крия свенливо,а просто си се преобличам.като излизам или влизам в банята също  и т.н.
как се държите вие пред децата си? позволявате ли си да се разхождате натюр или прикривате всичко с дрехи?

# 1
 • Мнения: 9 006
Ами ние сме нудисти. Не си крием телата, освен ако не сме сред хора, които изпитват неудобство да ни гледат голи /имам предвид на плажа/. Голотата не е срамна работа - това е най-естественото нещо, голото човешко тяло. Груб противник съм на идеята, че трябва да се загръщаме като ханъми и децата ни да си мислят, че мама и тати имат същото, каквото и те самите.
Може би защото не сме се крили никога, никога не са ни задавали неудобни въпроси - кой какво си има и защо е различно.
Естествено, че не си навираме голотата в очите им - просто минаваме покрай тях, ако се налага. Мисля, че не забелязват и не им прави впечатление дали сме голи или облечени.

# 2
 • Мнения: 159
ние не сме нудисти,дори мога да кажа,че много не ги приемам.съпругът ми също.просто по въпроса за голотата вкъщи сме на различно мнение и ми беше интересно как е при другите семейства. радвам се ,че въпреки различията ни по въпроса никой от нас не налага на другия някакво поведение.всеки се държи както му идва отвътре.

# 3
 • Мнения: 378
ние не сме нудисти, но и аз смятам че голотата е нещо естествено.
засега не се крия като влизам и и излизам от банята, отделно че малкият също ме вижда как кърмя. той все още не е много голям, но не смятам че всичко трябва да е скрито покрито. засега мъжа ми се къпе с малкият и с малката под душа - не виждам проблем в това.......

# 4
 • Мнения: 2 615
Не виждам нищо срамно и неестествено децата ти да те видят гол. Е, не се фръцкам по цял ден по бельо из къщи, нищо че на мъж ми би му се искало  Mr. Green

# 5
 • Монтана
 • Мнения: 217
Докато кърмех малката не съм се крила от баткото.Сега вече по голи гърди не се разкарвам пред него.Иначе по бельо ни виждат,а аз понякога пред малката и дибидюс гола се разкарвам.  Whistling

# 6
 • Мнения: 2 467
Цитат
как се държите вие пред децата си? позволявате ли си да се разхождате натюр или прикривате всичко с дрехи?
 

Ходя си гола без грам притеснение и угризение. И момченце да имам един ден, пак ще е така. Аз съм им МАЙКА.
Майка ми никога не се е крила от мен. Приемам я за нещо естествено. Майка ми е  Hug

Разните мисли и притеснения сами си ги насаждаме съвсем  ненужно.

# 7
 • Мнения: 157
Не се крия, но не се и натрапвам.Съгласна съм с това, че трябва децата ни да приемат голотата като нещо естествено, но смятам , че е до някакъв период или възраст.Не си представям как синът ми е в пубертета например и аз си се шматкам пред него гола.

# 8
 • Мнения: 9 817
Пред дъщеря си се разхождам гола- преобличам се, събличам се, къпя я.
Но съпругът ми не си позволява, дори и, когато я къпе винаги е с боксерки.
Е, това не пречеше малката да разбере от детската градина, че момчетата имат пишки и как изглеждат те.

# 9
 • Мнения: 4 933
Голотата е естествена и в нея няма нищо срамно, неприлично и т.н. Напротив, тъкмо прекаленото криене е предпоставка за по-засилен интерес. Не говорим за съзнателно "развяване" на еректирал пенис или да се пльоснеш разкрачена на дивана, това вече са крайности, които никой нормален човек не би одобрил.
Но ходене по бельо (което дори не е голота, всъщност) или обичайни дейности при преобличане не са били проблем нито в семействата, в които сме израсли с баща му, нито пък за нашето.
За момента не забелязвам никакъв "нездрав" интерес от страна на сина ми към голотата. Просто децата не са обременени като нас, нямат "задни" мисли и на тях голото тяло не въздейства така, както на един пораснал (хеле пък и пуритански възпитан  Twisted Evil ) мъж.

# 10
 • Мнения: 700
От малка ни е виждала и двамата и не се притеснява. Не се крием, но определено не дефилираме по цял ден голи.

# 11
 • Бургас
 • Мнения: 1 787
Ами не ме притеснява.Не се разхождам дюс гола из къщи,но не се крия .И аз съм на мнение,че колкото повече човек крие/прикрива нещо то за децата е толкова по впечатляващо.

# 12
 • Мнения: 188
Пред дъщеря си се разхождам гола- преобличам се, събличам се, къпя я.
Но съпругът ми не си позволява, дори и, когато я къпе винаги е с боксерки.
Е, това не пречеше малката да разбере от детската градина, че момчетата имат пишки и как изглеждат те.

Така е и при нас  Simple Smile. Може и да сме консервативни,но наистина не си представям баща й свободно да се съблича дибидюс пред нея. Най-вероятно е от нашите предрасъдъци,но не мога да се променя.
Една сутрин видя баща си по слипове тъкмо като става и му вика: Тате, защо си така подут???  Joy  Joy  Joy

# 13
 • Мнения: 3 090
Не намирам нищо срамно в голотата , напротив .Намирам я за естествена .
Не се крия от детето си , но не я и натрапвам ... когато трябва да се преобличам го правя , дори се къпем заедно двете в банята ....до преди няколко месеца я кърмих и тя още се радва на циците и знае че оттам например вече няма мляко ,но до скоро е имало и ги гушка и им говори ...никога не ми е хрумвало че ще ме е срам  Laughing

# 14
 • София
 • Мнения: 1 732
В клюкарника се е заформила интересна дискусия по въпроса. Peace

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт