Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 64
Тук реших да споделя мъката си!
Края на месец Март синът ми се разболя и за жалост края на месец Април също!Преди три дни и аз се разболях, а днес малкия му тръгнаха сополки.Ходех с маска и често водех малкия в нашите, за да е далеч от мен и да не го разболея.За нещастие пак се случи и той е болен!Живеем със свекърва ми и днес тя ми заяви, че съм много некадърна, защо съм го изкъпала вчера щом било студено!Аз бях затоплила банята и детската стая, но както и да е.След като изрече думата некадърна на мен ми причерня и казах някой грозни думи.Завъртях се и си взех детето.Прибрах се в нашите, а мъж ми се обади след известно време.Крещеше ми, как съм могла да обиждам майка му и след като обясних ми затвори телефона.Не ми се случва за първи път да се карам с нея, но предния път мъжът ми ме разубеди и се прибрах.Втория път като се разболя малкия пък, мъжът ми каза, че ще ме пребие като не мога да се грижа за детето!Да кажа, че досега не е боледувал така, до болница не сме стигали( да чукна на дърво).Живея в някакъв страх, че ще ме бият, да не направя това или онова.Мъжът ми ми е посягал и то не веднъж.Да кажа, че свекърва ми е добра домакиня, готви, чисти, но ми писна да ме командва и обижда!Писна да живея така, все да се съобразявам и страхувам!Е, това е!Предлагах на мъжът ми да се изнесем, но той не иска.Апартамента бил голям, а и е мамино синче, та там му е хубаво!Знам, че и аз имам грешки, но трябва ли да търпя да живея в страх, че ще ям бой, защото детето се е разболяло, а ако се беше случило нещо по-сериозно?Знам, че ще ме оплюете, но трябваше да споделя с някого!

# 1
 • Мнения: 4 916
Хубаво е, че си имала при кого да отидеш. Това, че те бие, не е нормално, но не мога да ти дам съвет какво да правиш. Ако мислиш, че няма да се промени и ще продължи да те бие всеки път когато детето е болно, помисли дали да не се разделите - в  края на краищата и за детето не е добре да расте в такава среда.

# 2
 • Мнения: 16 835
Не! Не трябва!

# 3
 • Мнения: 1 631
Тръгвай си мила. Щом веднъж го е направил пак ще го направи. Това е грозната истина. Такива дето слушат само мама не са стока #Cussing out.  Ако имаш къде да отидеш и можеш да продължиш сама, въпреки, че е тежко го направи докато е време. Съжалявам, че съм рязка. Прегръщам те и ти пожелавам сили Hug

# 4
 • Варна
 • Мнения: 429
Проблема изобщо не е в свекърва ти, а в мъжа ти. Може и да не ти е приятно, но трябва някой да ти го каже. Трябва да си изясните отношенията.

# 5
 • Русе
 • Мнения: 2 350
Няма да те оплюем. Напротив. Лично аз подкрепям решението ти да се изнесеш с детето.
 По-добре е да си спокойна, за да не натоварваш и детето си  Hug

# 6
 • Мнения: 1 008
Някъде из форума имаше тема "Стой далеч от това семейство". Твоята тема спада към същата категория.
Не, не трябва да живееш в страх.
Не, никой няма право да те бие или заплашва.
Никой, няма право да те нарича "некъдърна", защото детето се е разсополявило.
А за мъжете, за които маминка е някакъв фетиш, просто няма да говоря.
Събери сили и опитайте да живеете с мъжът ти по начин, който устройва и двамата.

# 7
 • Мнения: 363
НЕ трябва да търпиш каквото и да било насилие от страна на маминото синче, мъжа ти!!!
НЕ се връщай повече в онзи дом! и ти си човек, и ти имаш достойнство!
сигурна съм, че имаш подкрепата на родителите си!
бъди силна! и категорична, че това е краят! питай го съгласен ли е на развод по взаимно съгласие, ако не, действай по исков ред!
и кво я хвалиш свекърва ти добра домакиня била?!? е нема що! щом така е възпитала сина си...


и с това "готви, чисти" се сетих за първото интервю на софи маринова - попитаха я какво прави през свободното си време, а тя каза:
"готва, пера, чиста"!
та така и твойта свекърва!

# 8
 • Стара Загора
 • Мнения: 2 492
Щом един мъж бие жена си значи той е БОКЛУК!!!!!!!
И този БОКЛУК не заслужава някой да го търпи!
Махай се от там възмножно най-бързо и се развеждай!Иначе ще съжаляваш и то не само заради себе си,а заради и детето!
Едно дете не трябва да расте в такава среда! Naughty
На такива хора им се връща тъпкано!Бог си знае работата!

# 9
 • софия
 • Мнения: 2 141
Добре е,че си си тръгнала!Но ще е глупаво и груба грешка да се върнеш пак! Naughty

# 10
 • Мнения: 349
Надявам се ,че вече си взела решение.Тук само те подкрепяме.Дано след няколко кротки думи от мъжа ти ,не си промениш мнението.Ако сега не намериш сили да се разделиш с този човек, сърцето ти винаги ще бъде тъжно.

# 11
Надявам се никой да не те оплюе, защото в момента ти е много тежко и имаш нужда от подкрепа.
Какво да ти кажа - била си подложена на голям тормоз и унижение, какви хора има по този свят, добре си направила, че си се изнесла от там. Никой не се ражда научен и дори свекървата да е голяма домакиня, няма право да те критикува, а напротив трябва да те подкрепя, поне в едно нормално семейство е така.
Това, че мъжът ти те тормози и заплашва по тозо долен начин в някои страни подлежи на съд. Не се оставяй да те мачкат по този начин, поговори си сериозно с мъжа ти и евентучлно с майка му, тяхното отношение не е нормално и ти не си длъжна да понасяш този тормоз, трябва да предпазиш и детето си от тази нездрава атмосфера.

Успех Hug

# 12
 • Мнения: 3 623
Добре е,че си си тръгнала!Но ще е глупаво и груба грешка да се върнеш пак! Naughty

Подкрепям  Peace
И ако мъжът ти те убеждава че ще се промени да се прибереш при него не му вярвай

# 13
 • Мнения: 3 378
Аз пък мисля,че той ще успее да убеди авторката все пак да се върне Tired "заради детето" най-вече.Всичко ще утихне за малко и след известно време нещата ще продължат по стария начин и така постоянно ще се въртят в този порочен кръг.

Самия факт,че не пише в "Родители отглеждащи сами децата си",а тук ми го говори.

# 14
 • по пътя на светлината
 • Мнения: 2 291
С тази жена под един покрив не бива да живееш....
Мъжа ти е ужасен човек,щом си позволява да се държи по този начин...
Не се прибирай при тези хора,детето ти не трябва да живее под този стрес.Мъжа ти ако те иска да дойде и живее с твоите родители....,докато се превъзпита,пък ако е рекъл господ и собствено жилище ще си подсигурите.

Общи условия

Активация на акаунт