Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 14 май 2008, 11:45 ч.

Как се заливат с желатин плодовите торти?

  • 23 695
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 326
Бъни, аз поливах с лъжица, но при мен както казах желатинът беше малко рядък още и затова желето се стече и стана много тънък слой желе.
Скоро ядох торта "Стоичков" в сладкарница "Неделя". Тя отгоре е с наредени малки рула и отгоре е полята (намазана) с желе, но то  беше направо като гума  Sick... много странно ми се стори.

# 16
  • Добрич
  • Мнения: 3 218
Не ми е хрумвало да снимам тортите. Миналия месец правих такава торта, с оплодове желирани в кексова нарязана форма. Не зная кога ще направя отново, но обещавам да я снимам.
 А за това как наливам желатина - използвам едно малко черпаче с вместимост около 50 мл.

# 17
  • София
  • Мнения: 329
Аз правя желирана торта, като отгоре желето е плътен слой и за целта ползвам сок от компот-кайсия или праскова, защото има приятен вкус, а и се виждат добре другите плодове. Ползвам форма с падащо дъно, но ще опитам и дадените по-горе рецепти за желе с водка. bowuu

# 18
  • Мнения: 1 461
ето я и моята торта , опитах се да я желирам но не се получи както трябва, бях видяла в една сладкарница как я правят и сладкарката малко по малко с лажичка заливаше тортата с желатин и целите плодове бяха покрити с желе и цялата торта беше релефна . Как става този номер, явно не е толкова лесно колкото си мислих 

Последна редакция: чт, 29 май 2008, 17:16 от kar4ita

Редакция на ключовите думи на тема



Общи условия

Активация на акаунт