Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • На края на вселената!
  • Мнения: 2 581
Ние ходихме на ортопед на 2м в Горна баня мисля, че беше Тодоров (24 лв преглед и ехограф)- нямам му доверие. Отидохме на 3м и3 седмици при Алексиев (15 лв всичко)в Горна баня и останах доволна. Направи й пълен преглед и дори ми даде снимка на ставите. Внимателен беше човека. Каза да носим профилактични гащи 2 месеца.

Публикувам отделна тема, защото грешката не е маловажна. Надявам се модераторите да я оставят.

Искам да поправя една своя грешка - Профилактичните гащи ни ги препоръча Тодоров.
Д-р Алексиев никога не е препоръчвал такива гащи. Не мисля, че беба се чувстваше добре в тях (много запарват), а и нямаше нужда от тях.
Извинявам се на засегнатата страна Embarassed Grinning

# 1
  • София
  • Мнения: 85
Точно така се получи и при нас.
Отидохме с направление на профилактичния преглед, когато Мария беше на около месец. Попаднахме на  Тодоров, който смота нещо, че трябвало да си платим, че прегледите с направление били свършили  Shocked и ако не искаме да си платим - да дойдем пак след месец. Платихме си  - за което сега много съжалявам - защото най-малкото си беше изнудване цялата работа! Не получихме снимка от прегледа, разбира се. Но и на нас Тодоров ни каза, да купим профилактични гащи. Те изобщо не бяха удобни на детето, ама нали доктор е казал - слагахме ги два дена. През това време седнахме и поизчетохме темите във форума.
Посетихме по наше желание д-р Алексиев! Много мил, любезен и внимателен. Обясни ни всичко и постъпи много професионално и колегиално. Ние обяснихме, че вече сме били на преглед преди 2 дена и търсим още едно мнение. Той каза - преди да чуя къде сте били и какво са ви казали - дайте ми снимка от прегледа. Когато разбра, че такава нямаме - не пожела да дискутираме въпроса повече. Просто ние щяхме да му преразказваме диагнози.
В крайна сметка, д-р Алексиев каза, че всичко е наред и нямаме нужда от никакви профилактични гащи. Каза, че когато бебето започне да сяда стабилно - по желание можем да го посетим пак. Наблегна на по желание! Получихме и снимка от прегледа, с мнение и подпис на д-р Алексиев за състоянието на детето.

Извинявам се за дългия постинг - използвах темата да изкажа благодарности за отношението и професионализма на д-р Алексиев!

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт