Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • София
 • Мнения: 978
Искам да започна с това, че днес е неделя, просто малшанс, че се случва такъв ден. Цяла нощ сина ми беше с обилно разстройство и рано сутринта към 6ч. се обаждам на педиатърката ни, която ни каза да го заведа в педиатрията. Хващаме такси и сме там в 6,30ч. Изскочи една сестра, която я уведомих за състоянието на детето и тя започна да звъни по разни телефони и да търси лекари. Така 30мин. Свърза се с д-р Ковачева / ако не се лъжа/, която й каза че няма да ни прегледа никой и да отиваме  в инфекциозна болница. Имало такава наредба на ХЕИ. Почуствах се гадно защото, ако наистина има такава наредба сестрата вероятно щеше да ми каже още като влизахме или да има подобно нещо залепено като съобщение. Рових се в нет-а и не намирам такава наредба.
Искам да Ви питам знаете ли евентуално към кого мога да се обърна и да се оплача, писна ми да ме правят на идиот, особено когато се касае за здравето на детето ми.
Не отидохме в инфекциозна болница. Пак таксита и в болница  Вита, д-р Беличева назначи лечение и сега синът ми е много по-добре.
Извинявайте поста ми стана малко дълъг.

# 1
 • Мнения: 835
Аз не разбрах каква е тази наредба? Не може да има наредба за отказ от приемане?Та вие идвате по спешност и не може да ви откажат лечение.Единственият вариянт е да кажат, че може би се касае за инфекциозна болест и за това не са могли да ви приемат.
Моя близка се опитаха да и откажат лечение в първа градска и ни накараха да ходиме до инфекциозна, но ние отидохме, от там ни дадоха бележка, че не е инфекция и нямаше къде да ходят и ни приеха. #Cussing out
Но ни беше гадно да се разхождаме с линейката из София.
Съвет:дано да нямаш повече проблеми, но викай Бърза помощ, защото болниците нямат право да отказват линейка.
А за жалбата пиши до здравната каса, те ще си направят сами проучване.

# 2
 • София
 • Мнения: 1 066

Искам да Ви питам знаете ли евентуално към кого мога да се обърна и да се оплача, писна ми да ме правят на идиот, особено когато се касае за здравето на детето ми.


Като начало на шефа на педиатрията, а и в софийската здравна каса.  Хубаво би било да разбереш със сигурност името на въпросната лекарка, за да има кой конкретно да поеме отговорност. Ако няма движение - съди я и нея и здравното заведение, в което работи (за това обаче се налага да има кореспонденция между вас за доказателство, както и диагнозата на детето от Вита). Peace

# 3
 • На тиха улица
 • Мнения: 902
Изпрати жалба до шефа на Педиатрията със запитване на какво основание на детето ти му е отказана помощ.Занеси си лично жалбата и я входирай.До месец трябва да ти отговорят.След отговора ( ако има такъв) ще прецениш как да процедираш.

Малко в страни, но някой може ли да ми каже къде се води по спешност  дете, щом в Педиатрията връщат?

# 4
 • София
 • Мнения: 978

Малко в страни, но някой може ли да ми каже къде се води по спешност  дете, щом в Педиатрията връщат?
[/quote]

Аз заведох сина ми в болнижа Вита, там има дежурни педиатри

  Хубаво би било да разбереш със сигурност името на въпросната лекарка, за да има кой конкретно да поеме отговорност.

Лекарката се казва Константинова, сега мъжа ми ме подсети.
Благодаря Ви за съветите. До края на седмицата ще подам официална жалба.

# 5
 • На тиха улица
 • Мнения: 902
Успех   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт