Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 3 200
Наложи ми се да сменям педиатъра, защото се преместихме в друг квартал и реших, че ще ми е по-удобно, ако ми е наблизо. Какво беше учудването ми, когато поисках среща с препоръчаната ми педиатърка: първо ми каза, елате и ще поговорим, за такова нещо няма да записвам час, е, отидохме с беба и се оказа, че трябва да изчакаме всички стоящи и прииждащи, защото виждаш ли те са пациенти (а ние нали още не сме, поне така го разбирам аз). Естествено ние не чакахме, а после пак се опитах за запиша час за разговор и напрво ми беше заявено, че ако ще я записваме - да я записваме сега - и ще си говорим другия месец Shocked (откогато влиза в сила избора).
Разбирате, че при това положение, просто няма да я запиша, а ще си пътувам до сегашната лекарка. Та нещо не разбирам аз тази пазарна икономика в здравеопазването - ние й предлагаме сделка, а тя не иска да я сключи, все едно ти дават пари в ръцете, обаче ти не искаш да ги вземеш. От 'къв зор  Close

# 1
  • Мнения: 1 655
Не сме говорили предварително с педиатъра преди да запишем детето при него. Доверих се на препоръките, дадени ми от тогавашния ми лекуващ лекар, и не сбърках. Отидох още бременна в кабинета на педиатъра, имаше много чакащи деца с родителите си, лекарката хвърчеше от консултацията в кабинета си и обратно, и дори през ум не ми мина да я откъсвам от работата и. Ако не ми беше харесала, след 6 месеца - смяна.
А ти какво искаше да говориш с нея? Според мен един педиатър се разбира дали е добър или не когато опрем до него. Не намирам смисъл от много приказки преди това.

# 2
  • София
  • Мнения: 1 255
С нашата педиатърка може да се каже, че сме разговаряли. Тогава бебка беше съвсем прясна и тя трябваше да дойде да я види в къщи. Дойде жената, прегледа бебето, говорихме за грижите около него, за кърменето, да давам ли вода, от кога препоръчва захранване, как провежда евентуално лечение / дали е привърженик на АБ/ и всичко за което се сетих. При това няколко пъти тя каза " ако решите да запишете бебето при мен след излизане на ЕГН-то ... ". Т.е. тя самата допускаше вариант да не я изберем, ако нещо не ни харесва.
Може би и твоята нова педиатърка е искала да проведете подобен разговор. Но ме дразни това, че ви е карала да чакате със здравото бебе при болните деца Twisted Evil!
Аз на нашата, преди да отида, винаги се обаждам и тя ми казва след колко време да съм там, че да не чакаме. Два пъти отидох без уговорка и се наложи да висим по повече от 2 часа. И вече не пропускама да й звънна. 

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт