Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 287
Петъчна-ранобудна-вследствиемъжокомандировъчна-резултатновисокомозъчнопродуктивна-сакне
 
 Така.
 Ясно е, че щом съм тук имам нужда от разтуха на невроните...
Четох до сега сопрановата за развода...Не отговорих, щото не съм се развеждала но се замислих по мойта си тема, която всъщност ме събуди.
 Дали наистина родителите могат да виждат "отгоре" в живота на децата си? И когато дават препоръки преди глобалните решения в живота - трябва ли да ги слушаме?
   Когато двама души са млади и влюбени много неща не са ясни. Съвместният живот също не може да ги изясни. Бракът също. Влюбен ли си - не ти правят впечатление дразнещите неща в половинката, които рязко ти избождат очите след 4 години и виждаш и Хитлер и Осама и Буш едновременно... компромиси, компромиси ама гърбица и мазоли от тях излизат. Примерно де.
  Аз много бързо заведох любимия за сгледа у дома. Само след месец бурна дискотечна студентска любов от пръв поглед. Сигурна съм, че той е кармичната ми половинка от мигът в който си пресякохме погледите.
  Обаче. Аз съм си ССФ от село. И там сгледи-несгледи - картофи се садят през май. За мой ужас и срам родителите ми вместо да приготвят агнето и ракията и "три дни яли и се веселили" - заявиха, че се отива на нивата. На другия ден де. Срам! Как ще карат инжинерното ми градско либе да работи. Той естествено за да се впише в средата прие новината мъжки.
Обаче. Когато отидохме да садим картофките -  моя мъж на живота, който естествено беше дошъл на гости и не бе предвидил работни дрехи в аутфита - ми заяви, че ще се разходи из прекрасните тучни гори наоколо. Да се запознае с природата. " Мило, не мога от първият път да им се дам. Те сега ако почнат да ме експлоатират - аз до живот ще съм чехъл!"
 Така направи милото ми. И аз гордо го оправдах. Естествено, че ми беше съвестно за плещите му!
Баща ми констатира, че тия мускули са само за фитнес-залата. А майка ми, която цял месец слушаше всеки ден от устата ми трепетни слова по телефона...милата от толеранс и тя го защити. Сега и е съвестно за моите плещи.
 Темата ми не е за да се оплачем от мързела на мъжете. А за да споделим дали в началото на връзките, които са определили животът ни е имало тайни сигнали и подсказки от страна на родителите за евентуални изненади.

Последна редакция: пт, 13 юни 2008, 06:09 от monita911

# 1
 • Мнения: 5 373
Ахххахххахааааха-тая сутрин наистина ще се задавя с кафето си. Mr. Green Mr. Green
Нито аз съм "тествана", нито той. Бяхме на разстояние 250 км. един от друг и си разменяхме уикенди. Неговата майка ме видя постфактум, вече се бяхме събрали и отидохме у тях за Бъдни вечер.
П.С. Това с тестването на половинката в първия момент ми прозвуча като.....прикрит сексуален въпрос. Joy hahaha

# 2
 • Мнения: 3 405
Ние ги поставихме пред свършен факт. Тествахме ги един вид, оцеляха  Mr. Green

Първоначалната ми хрумка като видях заглавието беше за тест за СПИН, уф.

# 3
 • Galaxy 13197853088
 • Мнения: 2 313
една измисена история в този дух:
С приятелката ми излизаме вече повече от година и решихме да се оженим. Родителите ми помогнаха в подготовката, приятелите ми ме окуражаваха.
Приятелката ми - Тя беше мечта. Имаше само едно нещо което ме притесняваше, това беше по-малката и сестра. Бъдещата ми зълваsmile.gif)) беше на 20г. , носеше къси и прилепнали поли и блузи с дълбоки деколтета. Тя често се навеждаше когато аз съм наоколо, а аз се радвах на доста приятните гледки на нейното бельо. Това трябва да е било преднамерено ( deliberate- 10х to SA Dictionary). Тя никога не го правеше когато има някой друг наоколо.
Един ден зълвата ми се обади и ме попита дали искам да дойда до тях да проверя нещо с поканите за свадбата. Тя беше сама като дойдох. Започна да ми шепне че скоро съм щял да се женя, а тя имала чувства и желания към мене които не можела да преодолее, а и не иска да преодолее. Каза ми че иска да правим любов само веднъж преди са се оженя и да поверя живота си на сестра и! Бях тотално шокоран и не можах да кажа дума. Тя каза " Отивам горе в спалнята ми , и ако искаш да го направим просто ела и ме вземи."
Бях поразен. Бях вцепенен от шока като я гледах как се качва по стълбите. Когато се качи горе тя си свали гащичките и ги хвърли върху мене. Стоях там за един момент после за завъртях и тръгнах направо към вратата. Отворих вратата, излязох от къщата и тръгнах към колата. Тъста стоеше отвън .... с насълзени очи, прегърна ме и каза "много сме щастливи че премина нашия малък тест. Не можехме да пожелаеме по-добър съпруг за нашата дъщеря. Добре дошъл в семейството ни!"

Извод: винаги дръжте презервативите в колата

Последна редакция: пт, 13 юни 2008, 13:11 от Labrador

# 4
 • Мнения: 5 578
 Joy при нас се получи в обратен ред - мъжа ми беше приятел на баща ми. Баща ми го запозна с майка ми, тя беше очарована какво добро момче  Crazy и все говореше за него. Тук аз още не съм го виждала.

След няколко месеца дойде в нас да гледа Формула 1, и се запознахме. Аз бях слушала за него, и поизлязохме да го видя тоз прословутия младеж.
Май в крайна сметка всички са тествали мен

# 5
 • Варна
 • Мнения: 2 168
Labrador, сестрата на жената се казва балдъза Sunglasses.

Мъжът ми и зет ми още ги тестват след десет години нашите и са в ужас няма ли да се свърши с тестването Mr. Green.

# 6
 • Мнения: 2 448
Мен ме тестваха, не ме одобриха - работила съм на село, но............ само когато имало смисъл т.е.пари за това не ме одобриха, сега след 15 години им се виждам злато.  Mr. Green Може би на фона на сина им.  Wink  Laughing

# 7
 • Мнения: 2 161
Когато дойде 19 годишната ти дъщеря и ти каже важно,важно "ще се омъжвам",нито за тест ти идва на ума,нито за нещо друго.И двамата седнаха и казаха в един глас:за кого?Ееее,ще видите за кого,казах аз многозначително.Колко глупава съм била,за да им го изтърся така.Сега бих го направила по друг начин.Не са го проучвали,не са го разпитвали има ли ,няма ли.Баща ми се чудеше след това за какво да се захване и каза:че той не пие!А сам той пиеше само по поводи.На сватбата ми не близна.

# 8
 • София
 • Мнения: 17 639
Ми не са го тествали, но по принцип много разчитам на мнението на майка ми за хората.
Винаги е имала точна преценка от пръв поглед.
За мъжа ми каза, че е свестен и пак се оказа права.
Друго - когато забременях и се събрахме заедно, се появи един голям проблем, който решихме заедно с мъжа ми и майка му - мисля, че това беше моя тест.

# 9
 • Мнения: 3 447
Ох, а аз, будалата, сама се предложих за бране на царевица  Simple Smile

# 10
 • Мнения: 287
Ох, а аз, будалата, сама се предложих за бране на царевица  Simple Smile

Доне, Донеее, и за това сега и ти като мен сигурно все сама си влачиш покупките и изхвърляш боклука...

# 11
 • Мнения: 274
Мен пък, моля ви се, ме подложиха на алкохолен тест...Скрих им топката! Simple Smile
Тва все едно Вихрен Сандански да покани Роналдо на проби....

# 12
 • Мнения: 2 197
Аз се оказах голямо разочарование за свекъра.
Човекът беше извадил цялото си домашно винопроизводство и аз рязко го пресякох с думите ''не пия''. Миличкият, още помня болката в очите му.
Но бабата на мъжа ми замаза тогава положението: ''не се притеснявай, чедо, ще те научим''. Laughing

# 13
 • При хората, които обичам
 • Мнения: 3 192
Доно, будала такава!
Аз представих моето мило и тате каза "Як е!". Той не използва сленг, следователно мисълта му е била "Як е, ще може да кОпа лозето" Mr. Green
Да, ама след един опит на мъжа ми да ореже асмата, беше признат за некадърен в тази област и оставен на мира.

# 14
 • Мнения: 3 405
Но бабата на мъжа ми замаза тогава положението: ''не се притеснявай, чедо, ще те научим''. Laughing

Баси готината баба Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт