Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • София
  • Мнения: 1 700
Здравейте, изцеждам се отдавна, а вече ходя и на работа. До края на 10 месец при три изцеждания имах кърма а две хранения и половина, но пре последните 20 дни кърмата ми започна силно да намалява. Сга се цезя по около 50 минути за 50-60 мл два пъти дневно.
Имате ли опит, дали намаляването е вселдствие на намаления брой изцеждания. Чудя се и дали да започвам да стимулирам отново /бебето сега е на 10 месеца и половина/.... При работа, голямото дете и ангажиментите в къщи ми се струва все по-трудно. Чудя се и как се отразява дългия процес на цедена на качеството на кърмата в това все по - топло време...

# 1
  • Мнения: 984
Мисля, че това е иделното време да спреш кърменето, в твоя случай. Ако не беше работеща майка, не бих го казала.
Ако сега започнеш по-усилена стимулация, ще откърмиш до година и половина, когато се наблюдава следващия срив на количествата при изцеждане с помпичка.

# 2
  • Мнения: 24
Здравей,
Аз също храня с изцедена кърма вече 6 месеца и половина. Мисля, че ако си решила да продължиш с цеденето, няма нужда да се притесняваш за количеството. Давай колко успееш да изцедиш. 10 месеца е сериозен период, а знам колко време отнема и какво се изисква. Иначе в жегите, аз на всеки 30-40 мл се разхождам до хладилника и преливам изцеденото количество в шише, което стои в хладилника.

Общи условия

Активация на акаунт