Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
Какви подаръци носите за близките си,когато се прибирате за ваканция?Много се чудя какво да им купя.ще се радвам да споделите и да помогнете с идеи,че наближава да се приберем а още не мога да измисля нищо.А за близки приятели купувате ли?

# 1
 • E-CLM & CH-VD
 • Мнения: 3 045
Купувам единствено на двамата племенника. Обикновено си ходя за около 3 седмици, и една се побирам в разрешените кг, а какво остава да напълня куфара с подаръци за всички.
Виж, ако някой ден реша да си ходя с кола, сигурно ще взема по нещо на най-близките роднини и приятели.

# 2
 • Ispania
 • Мнения: 4 111
Аз ве4е не Peace,това с купуването на подарьци при мен се оказа борба с вятьрни мелници Crossing Arms Naughty....аааа стига ве4е,сега няма сьрдити,заЩото няма за никой Mr. Green

# 3
 • Мнения: 1 550
Аз все още купувам подаръци, но вече само на най- близките. Преди носех по някой и друг сувенир на приятелите, но в последствие реших, че това е излишно.

# 4
 • Мнения: 214
купувам само на най_бли3ките, и най_ве4е на децата, те се радват и винаги са доволни.

# 5
 • Мнения: 580
На близките винаги и с най - голяма радост, на другите малко като че ли по задължение и навик, защото и те все изпращат по нещо по познати и ми е неудобно. Казвам по навик, защото повечето неща като кафе, парфюми, разни кухненски джунджурийки и т.н., вече ги има и в България  Confused
Но за децата на близки и познати винаги купувам по нещо.

# 6
 • Мнения: 3 804
само на най близките-защото пътувам с деца и съотв .коли4ество багаж

# 7
 • Мнения: 2 786
Задължително на майка ми и брат ми (и на баща ми, докато беше жив).
Майка ми обикновено иска някой хубав парфюм или някоя дреха по мой избор (ние имаме сходни модни предпочитания с нея), а брат ми не е претенциозен, обикновено и на него му взимам нещо.
Последния път му занесох един ужасно скъп шоколад  Sunglasses

# 8
 • Мнения: 3 885
Само zа децата (племениците и оЩе 2_3 дечица на блиzки приятелки), zа големите не, а и не виждам и смисъл. Нося раzни неЩа на наШите, ако zнам, че в момента им трябва неЩо определено, което може да се вмести в багажа, но не го смятам zа подарък в истиснкия смисъл на думата, а zа правене на неЩо практично и полеzно в момента.
Хубаво неЩо са подаръците, но иzбирането им ме уморява и ако трябва да иzбера подаръци zа десетина_петнайсет човека и това всяка година_ не мерси ooooh! и беz подаръци си се обичаме и се радваме Wink

# 9
 • Мнения: 6 395
само за най-близките ми - т.е. родителите и брат ми

# 10
 • DE
 • Мнения: 8 863
Ограничили сме подаръците само за децата , че родата голяма и от двете страни. Винаги нося по нещо мъничко за децата - братовчедчета и приятелчета. Ама това лято ще занеса подаръци за 13 дечица. Май трябва да измислим някаква друга схема за подаръците.
Добра идея е ползването на онлайн магазини с доставка до БГ. Това лято мислех така да направя, но не успях да се организирам навреме.

# 11
 • Мнения: 3 371
вече не Stop Stop Stop.

# 12
 • Мнения: 945
Само на племенниците ми. Майка ми и баща ми получават я бутилка вино, я нещо друго малко, а и те предпочитат да си купят дърва zа zимата пред това да им купя по един пуловер zа 50 евро примерно. Когато ходя на гости на роднини обикновенно купувам по кутия бонбони или нещо друго от магаzина до нас.

А истината е, че много мраzя да ходя иzбирам подаръци, само на племенниците ми прави удоволствие.

# 13
 • Там,където се събуждам щастлива.
 • Мнения: 5 973
Да, купувам на всички роднини или познати, с които знам, че ще се видя. Ходим си с кола, така че има място, но си признавам, че започвам да се чудя вече какво да купувам. А и това занимание ( избирането на неща) ми отнема страшно много време и нерви. Започвам да се чудя дали да продължавам или не.
Спрях подаръците само към едно семейство, защото ми беше страшно мъчно, че с години им обличах детето, а те една картичка не ми изпратиха ( обожавам получаването на картички с изгледи). Не съм искала благодарности, но поне да разбера, че се радват на дрехите. Последният път дори аз трябваше да питам дали са й станали нещата. Почувствах се натрапница.

На майка ми и сестра ми гледам повече неща да нося, но и за тях е лесно, защото знам какво искат или имат нужда.

# 14
 • T"A
 • Мнения: 2 515
Купувах през първите години - специфични неща от държавата, в която живея... Първо сувенири, после зехтин, вино и шоколад, козметика със соли от Мъртво море - такива неща...

Сега вече нито имам идеи, а и не мисля, че все още ще се радват на тези неща (вече им стана ясно какво има тук  Laughing). Дрехи не улучвам по размер, парфюмите са още по-трудни за напасване на вкусовите предпочитания. Дори подаръци на децата, които растат толкова бързо, ми е трудно да избирам...  Sad Но на тях нося, разбира се  Peace

Със всяка година подаръците са все по-малко и по-малко, но се радвам, когато поръчват нещо специално, и ми е удоволствие да нося!

Общи условия

Активация на акаунт