Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 15 юни 2008, 23:35 ч.

Как да платим сметките за ток, вода и парно с SMS?

 • 2 904
 • 7
 •   1
Отговори
 • www.bg-mamma.com
 • Мнения: 516
********************************* рекламна публикация *********************************

Ура! Един ангажимент по-малко или ...
Как да платим сметките за ток, вода и парно с SMS?


Мамите знаят най-добре какво е да не ти стига времето и да си по-организиран от легендарен пълководец.
Когато дори ни се налага да печем баници полуфабрикати, за да спечелим половин час за себе си, реденето на опашки за плащане на сметки е повече от излишно. Особено в началото на летния сезон, когато предстоят пътувания и отпуски и списъкът със задачки се удължава непосилно.


EpayGSM обаче има добра новина за вас:
от месец май вече можете да плащате битовите си сметки дистанционно, а всичко което ви трябва е активен GSM номер (без значение от плана и оператора) и дебитна или кредитна карта.Как става плащането с SMS (в три лесни стъпки):

1. Разгледайте сметките си за ток, вода, парно, телефон, GSM, кабелна, интернет и извадете от фактурите си абонатните си номера. 

2. Изпратете празен SMS на кратък номер 1901 и ще получите инструкция за регистрация (по телефон, в интернет или в банков клон).

3. След като станете активен потребител на услугата ePayGSM всеки месец ще получавате SMS известие за дължимите суми. А за да извършвате плащания, е необходимо само да отговорите на получения SMS, като следвате инструкциите. След това ще получите задължително обратен SMS „разписка” с информация за транзакцията (плащането е извършено или отказано). Не е необходимо да пазите съобщения в пощенската кутия на вашия телефон, тъй като компаниите отчитат плащането автоматично и не изискват представянето на документ.

Цената на SMS-ите е без никакво увеличение, по избрания от вас тарифен план![/color][/b]Подробности за услугата, както и за всички сметки, които можете да платите с SMS ще откриете на www.epaygsm.com или ако позвъните на телефон – 02 921 08 88


Сега трябва само да решите розов или син бански е по-подходящ за ваканция в Синеморец и необходимо ли е след като вече сте пакетирали сешоара, да влачите и пресата за коса по пътя към морето.А ако ви остане време, можете да споделите:


o   Бихте ли плащали сметките си с SMS? Защо да и защо не?

o   Притеснява ли ви нещо да използвате тази услуга?

o   Ако сте опитвали, лесно или сложно ви се стори?

o   За какво бихте използвали времето, което печелите?

# 1
 • Мнения: 1 152
o   Бихте ли плащали сметките си с SMS? Защо да и защо не? - Не, защото ползвам алтернативен начин за плащане - сигурен, бърз и безплатен.
o   Притеснява ли ви нещо да използвате тази услуга? - Притеснява ме, че се заплаща сумата за СМС.
o   Ако сте опитвали, лесно или сложно ви се стори?
o   За какво бихте използвали времето, което печелите? Плащам сметките си с удоволствие, това печеля!

# 2
 • Мнения: 5 373
1. Не, не бих, плащам през банкомат. Отнема ми 2 минути, получавам си и разписка.
2. Не ме притеснява, но не ми се занимава.
3. Какво казахте за Синеморец?  Flutter И аз съм в тази посока след месец.

# 3
Притеснява ме липсата на документ. И аз плащам чрез банкомат.

# 4
 • София
 • Мнения: 3 326
Бих. Ще ми бъде безплатно, предвид банката, чиито услуги ползвам. Получава се обратна информация за извършеното плащане. Мога да ползвам услугата, където и да съм, стига да имам достъп до мрежата на мобилния си оператор /за разлика от останалите начини на разплащане, които винаги със свързани с пребиваването ми на определено място или наличието на интернет/. От години съм забравила какво значи плащане на каса - за битови сметки, за данъци, за дарения, за преводи по сметки. А този начин, който сега се предлага, улеснява нещата още повече. Не на последно място - предлага се от "Ипей" АД, а това за мен означава добро обслужване.

# 5
 • София
 • Мнения: 2 200
Интересува ме този начин на плащане!

Досега ползвам еРау, удобно е, стига да имаш интерент под ръка.

Плащане чрез SMS би ми било по-удобно.

Изчетох всичко по сайта им, обаче не се споменават таксите ако картата е на ПИБ. Сигурно трябва да питам ПИБ!

И още нещо, пише че се посещава банкомат на системата БОРИКА за сда се довърши регистрацията на картата.
В тази връзка картите на ПИБ ще вървят ли, нали те се били отделили в собствен картов оператор или нещо такова, може би греша?

Някой регистрирал ли се е в тази услуга с дебитна карта на ПИБ и как е протекло, нормално ли и на какъв банкомат?

# 6
 • Мнения: 342
Предпочитам плащане с еРау. Смятам, че е по-добра алтернатива.

# 7
 • Мнения: 3 621
o   Бихте ли плащали сметките си с SMS? Защо да и защо не?  В момента плащам чрез банкомат, но бих пробвала и новата услуга

o   Притеснява ли ви нещо да използвате тази услуга? Притеснява ме единствено липсата на насрещен документ, затова може би първо само ще пробвам

o   Ако сте опитвали, лесно или сложно ви се стори? Не съм опитвала досега, но от това което прочетох на сайта , не е никак сложно

o   За какво бихте използвали времето, което печелите? Естествено, че за себе си и за семейството

Общи условия

Активация на акаунт