Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 15
  • Мнения: 9 052
може да си мисли, че ще го оставиш на дядо му и ще идеш някъде, може да не е стабилен (бастун и пр.) а децата се страхуват от таквиа неща, имат много силно чувствео zа самосъхранение. ... иzобщо има хиляд причини , наблюдаваш , мислиш и раzбираш  Hug

# 16
  • Мнения: 581
И моят син така се страхуваше от баща ми като беше по-малък, но с течение на времето свикна с него. Те се виждат рядко и вероятно защото баща ми има мустаци в началото много се страхуваше от него, но след като постоят малко заедно и постепенно свикваше, но трябват поне няколко дни...
Сега вече няма проблем, приема го и си играят заедно.
Стискам палци и при Вас скоро да се оправят нещата  Peace

# 17
  • Асеновград
  • Мнения: 1 089
Това е период който ще отмине.Аз също имах такъв проблем,малката като чуеше само гласа на баща ми и започваше да плаче чак се засиняваше.И не само от него. принципно от мъжете.На дядото му беше много мъчно, но след около месец всичко се оправи изведнъж вече нямаше такъв проблем.Така че търпение към малкото човече.

# 18
  • Мнения: 1 947
   Горе-долу на същата възраст е и моята дъщеря и реакциите и към различните
хора не си приличат една с друга (тя ми е като радар за хората). Има и такива -
с рев и страх, вкопчена в мен с нокти. Трябва и повече или по-малко време и се
започват маймунджулъците. Нека само баща ти не се обижда, защото това
детето ще усети и може по-зле да стане. Разбиране им е нужно на децата -
кой знае какво им е в главичките.

# 19
  • Бургас
  • Мнения: 9 655
Тери от малко бебе много плачеше от свекъра и свекървата.Абсолютно на всяко ходене/веднъж на седмица-две/ още с влизането.После вътре се поуспокояваше,но за кратко,та все набързо си тръгвахме  Mr. Green.Това продължи чак до 2г и 2-3 месеца.

# 20
  • Мнения: 307
Благодаря на всички за отговорите.   bouquet

Искам да допълня, че баща ми не е с брада, нито с мустаци. Не боботи толкова, например свекър ми боботи много повече и е масивен, но на него не реагира така.  Детето не си мисли, че ще го оставя на баща ми, защото никога не съм го правила.
Последните два пъти, когато баща ми беше у нас, за да види малкия, беше нещо страшно - рев, сякаш идва края на света, вкопчен в мен, нямаше успокояване. Реагира така само и единствено на баща ми.
Не знам, сигурно е период, дано отмине бързо, но предпочитам да не се виждат двамата засега.

# 21
  • София
  • Мнения: 5 768
Напротив, детето реагира така, защото рядко вижда баща ти.  Wink

Лора ми беше така като бебе-до 1-2 годинки Wink.
Рядко виждаше баща ми, рядко ни гостуваше, както и ние на нашите и ревеше неистово от него, защото не беше свикнала с присъствието му и се плашеше много. Рев до посиняване, ако не дай си боже, той я вземе на ръце да я гушка или я докосне нещо или закачи.  ooooh!
Сега, обаче, има страхопочитание от него и го гледа като бог и само му повтаря колко го обича.  Hug
Така, че това е период, които отминава, но детето има нужда от време да опознае баща ти. Peace

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт