Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
Здравейте!
Стоя, чета и се чудя. Моя син имаше желание да учив СМГ /завърши 4-ти клас/. Цяла година ходи на курсове там, но желанието му помръкна. Резултатите, които постигаше на т.нар. пробни изпити май го демотивираха. И се отказа да кандидатства. Сега обаче аз се чудя - дали не трябваше да бъда по-настоятелна? Всъщност дали пък има смисъл да го насочвам от сега към това училище? Това, което е странно е, че СМГ не е с добра база. Чиновете са ужасни, стаите празни. Ужасно. Искам да ви попитам - имате ли впечатление за 138 СОУ, на Плиска?
Благодаря Ви!

# 1
  • Мнения: 151
Искам да ви попитам - имате ли впечатление за 138 СОУ, на Плиска?
Лични впечатления нямам. Преди две години моят син също се наложи да смени училището и 138 СОУ беше един от възможните ни избори. Там учеше синът на приятелско семейство и майката беше много доволна. В крайна сметка избрахме друго училище, но съображенията ни бяха преди всичко транспортни.
 На Плиска има и друго харесвано училище / 119 СОУ мисля беше/, по-назад във форума ще намериш тема и за двете училища.
В кое училище е учил досега синът ти и защо се налага да го сменяте?

# 2
  • Пловдив
  • Мнения: 4 382
месечинка и моята щерка се отказа точно преди същинските изпити и реши че ще си остане в същото училище с български език и ще кандидатства чак след 7-ми клас. Преди два дни срещнахме доволна майка от математическата и моята като ревна че се била отказала, два дена не мога да е успокоя. И аз като теб си мислех че е трябвало да бъда по настоятелна и да е накарам да отиде на изпитите, но.........станалото, станало, трябва да гледаме на пред.
Пожелавам ви да попаднете в хубава паралелка и много бъдещи успехи и реализации!

Общи условия

Активация на акаунт