Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 12 юни 2005, 11:44 ч.

кажете нещо за МД моля ви

  • 1 548
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 1 771
И  аз съм се запътила да раждам В МД(с уговорка).За сега съм позитивно настроена,и смятам да спирам да чета всичко,свързано с него и лекарите.
Има потресени и от МД ,и от Шейново и от всички останали болници.Е,какво,вкъщи ли да раждаме?!!

Без да се заяждам темата е "кажете нещо за МД". Ако не мога да кажа добро тогава да мълча ли? И това, че по време на бременност имах проблем и  моя лекар ме завежда при едно светило от тази болница. Прави ми  изследване и ми казва да платя на сестрата 35 лв.. Не ми беше дадена бележка, а после на самия формуляр пишеше 5 лв.??? Sick Е не мога да мълча и тогава, когато ми се казва, че ми препоръчва да родя ч/з цезерово заради възръста ми и това е мое право заради мед.показания, а в следващия момент ми се казва, че трябва да умилостивявом главния лекар за да родя с цезерово сечение. Нещо се обърках. И за да не стимулирам корупцията в по горе цитираната болница и много горещо ми препоръчана от моя лекар я смених с друга където не ми поискаха и лев. И това е СВ.София.       

# 16
Нищо но като цяло си права

# 17
  • Мнения: 1 172
раждах там преди 8 месеца. Доволна съм от лекарите и акушерките. Цялата ми бременност беше проследена на частно от лекар от тази болница. Много от изследванията/прегледите съм ги правила там - Имам за всяка една от тези услуги касова бележка от касата на болницата - с изписана реалната сума (въпреки че бях с връзки и спокойно можеха да ме третират като "техен" човек). Не знам за какви пари и бележки говорите, но ми се струва, че не правите разлика м/у МД и медицинския център на 1 етаж, който няма нищо общо с МД освен че ползва сградата им. В този мед. център съм плащала на акушерката и тя ми е давала касови бележки. За всички останали услуги (извън мед. център ) съм плащала само и единствено на касата на болницата.

Общи условия

Активация на акаунт