Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 502
   В една съседна тема коментираме един много известен напоследък български журналист.Това ме провокира да ви питам:какви журналисти харесвате?Какъв трябва да бъде според вас добрият журналист?
  Аз ще кажа моите предпочитания.Журналистът на първо място трябва да е много,много будна личност,отворен за всичко,което става около него.Ноо,само един мъдър човек,който може да различи истински красивото от кича,истината от лицемерието,похвалата от подмазвачеството,справедливия гняв пред завистта и злобата...само такъв човек може да бъде истински добър журналист.
  Харесвам Елена Йончева,Мартин Карбовски,Светла Петрова,Георги Коритаров.

# 1
 • Мнения: 517
Дмитри Иванов. Жалко, че не се изявява толкова активно, колкото ми се ще.

# 2
 • Мнения: 2 161
Кеворк Кеворкян.

# 3
 • Мнения: 679
Кеворкян, разбира се. И Дмитри Иванов и Тома Томов. Коритаров не е лош. Маргарита Михнева също, въпреки отклоненията си. Дори един Сашо Диков, въпреки че и той, горкият, издрънча. Милен Цветков също ми харесва.
Карбовски не е журналист, по-скоро е разказвач на истории.

# 4
 • при Arctic Monkeys
 • Мнения: 1 311
Карбовски.
и Милен Цветков също.

# 5
 • Мнения: 307
Харесвам младите,амбициозни и напористи журналисти - Бареков. Милен Цветков също.

# 6
 • Мнения: 2 161
Писнаха ми историите на Карбовски за нещастни проститутки.

Харесвам младите,амбициозни и напористи журналисти - Бареков.
Ах,Бареков!Ще падна от коня просто.Но да,Бареков напористо надува свирки и както се вижда от последните новини,напорист е и в близането на задници.

# 7
 • Мнения: 94
Аз нямам любим журналист,а и толкова не се интересувам от политика #Crazy

# 8
 • Мнения: 2 161
Журналистите отразяват нещата от живота.

# 9
 • Мнения: 502
Аз нямам любим журналист,а и толкова не се интересувам от политика #Crazy
 Защо добрите журналисти винаги ги свързваме с политиката?Това е останало от едно време,но и сега донякъде е така.Всяка власт си има своите писачи и пропагандатори,това е ясно.Но сред тях рядко има истински добри журналисти.Казват,че Бареков е човек на Бойко Борисов,Милен Цветков бил костовист...сега не се сещам,но има и други "партийни"журналисти.Този тип журналистика отдавна доскуча на нашия зрител.Напоследък с този интернет и телевизия рядко четем вестници,а там понякога има хубави статии от наистина добри журналисти.

# 10
 • при Arctic Monkeys
 • Мнения: 1 311
сега прочетох темата на Ивонска за Бареков. изумих се, че все още има хора, които го харесват. жалко...

# 11
 • Мнения: 502
  Искам  да кажа няколко думи за Мартин Карбовски.Аз го посочих като един от журналистите,които харесвам.Следя развитието му много отдавна,още докато пишеше статии за списание"Егоист".Това бяха прословутите му статии за проститутки,той и сега си обича тази тема. Laughing
   Вярно е,че напоследък избира все зрелищни и шокиращи истории за предаването си,но пък нали все някой трябва и за това да говори.Но от коментарите му лъха откритост,честност,винаги споделя и своята позиция.Не обичам журналисти,които гледат да се скрият зад новините или фактите,които показват.Карбовски не е такъв,неговото мнение винаги става ясно.

# 12
 • Мнения: 2 161
Всички журналисти,актуални в този момент,могат само да гълтат прахта на Кеворкян.

# 13
 • Мнения: 11 509
Харесвам Георги Коритаров.
За Кеворкян нищо не мога да кажа, когато беше активен, аз исках да гледам Пинко розовата пантера и много ме дразнеше, че все него показват, та така.

# 14
 • Мнения: 984
"Любим журнаслист" звучи като "чете семки и чопли вестник".
Нямам "любим" журналист. Няма как да имам. Всички, подчертавам всички, които са изброени от съфорумци до тук са платени креатури на определени партии и групировки.
Ще дам пример със Сашо Диков, който преди няколко дни се изряза, че "Да", видите ли, "в българския футбол има мафия". Хаха, че то твойто предаване по "Канал 3" до сега какво разискваше бе, ало?!

Милен Цветков е изтрещял чичка. Гаден като човек, отвратителен като водещ. Има нужда от лечение в психиатрия.

Бареков - просто не искам да го коментирам! Недоразумение на природата е той.

Карбовски! Не си намери място от собствените си ужаси. Не му гледам предаванията откак каза на едно бездомно проституиращо момиче, че е тъпа и за това ще си умре на улицата.

Елена Йончева - има невероятни постижения, но питали ли сте се кой я финансира?

Дмитрий Иванов и Тома Томов харесвах преди. Геополитика, САЩ-Русия. Обаче и тях някак ги отвя Студената война.

Не гледам новини и изобщо телевизия напоследък. Няма смисъл да се облъчвам доброволно с хорската тъпотия и еснафщина, нито с кървищата по пътищата.

Това не ми пречи да уважавам чуждото мнение. Очаквам и моето да бъде уважено.

Последна редакция: пн, 23 юни 2008, 13:24 от Мишона

Общи условия

Активация на акаунт