Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 3 405
Това си мислеше доня Анхелина, втренчила поглед в синята, трептяща повърхност на чисто-новия басейн, простиращ се на 24 квадрата пред хасиендата. Миг след това нещо мощно разцепи въздуха и се приводни там, по средата на басейна като измести точно толкова вода, колкото бе собственото му тегло.
Анхелина изтръска мокрите си фусти и се усмихна:

- Ето, заповядайте, уважаема доня Хуанита, специално за Вас!

# 1
 • При хората, които обичам
 • Мнения: 3 192
Хуанита намести банския /пък и съдържимото в горната му част/ и достолепно се изкачи по стълбичката.
- Благодаря, уважаема. Имах нужда от разхлаждане - колежката не пуска климатика, защото и измръзвали краката. Тия жени мъже нямат ли си, да им ги топлят?

# 2
 • Мнения: 641
Дон Рамбо надничаше през една малка дупчица на кирпичения дувар:
- Напекло ги е пущините. Ще цаламбурят на прохлада пък на мен да ми заврат кОмболите у тая жега. И бански нямам. Хм, да взема да тура един памперс и да се натрисам и аз.

# 3
 • Варна
 • Мнения: 1 264
- Барман, барман има ли тук? - огледа се Дафодилия развълнувано и опъна ръчно една бръчка между веждите.

# 4
 • Мнения: 3 405
Спят бабиейросите, спят! Едва три са се напъхали в басейна, плюс един дедиер, който шпионира зад дувара.

# 5
 • Мнения: 3 447
- Бански? Еснафки! - изсумтя презрително доня Дона и пристъпи към басейна в цялата си набръчкана натурална прелест. След кратък размисъл реши все пак да поприкрие с гърди най-съкровеното си, зер някой случайно надзъртащ дедиер можеше да получи удар от вълнение.

# 6
 • Мнения: 3 077
Пръх, пръх, пръх - пръхтеше доня Ламелинда под тежкия поднос с дайкирита, мохитос, кайпириняс и прочее производни на рома... Лято е, жега, ще се мре... Дай поне докато се цамбуркаме в басейна, да намокрим джуки - мъдро си мислеше тя. нали?

# 7
 • Кацнала на едно дърво.
 • Мнения: 3 186
Отвън долиташе глъчка, весел смях, а Василиндра се опитваше да вкара всичките си прелести в новия бански. Бял бански, с къдри стил латино дива. То хубаво, ама много тесен този бански, бе! Василиндра все пак успя да се намърда почти цялата. Едната й прелест остана да виси отвън.
- Тюх, да му се не види - ядоса се Василиндра.
- Види се, види - каза мъжки глас от гардероба.
Василиндра изпищя. Огледа се, грабна една голяма сламена капела и я нахлупи на прелестта.
- Така не се види вече - уточни гласът от гардероба.
- Волфио, да се махаш от гардероба ми, мискинино - ревна Василиндра и аха да отвори вратата и да изхвърли любопитния дон, зърна Ламелинда с ей такъв поднос.
Василиндра заряза гардероба и хукна към басейна, клатейки се на чехлите с висок ток. "Дано не си счупя краката - мислеше си Василиндра. - Какво да се прави, елегантността иска жертви".

# 8
 • Мнения: 641
- Оу,  Shocked дона Доня?! Въй, въй, въй! Сърцето.... ох, прескача нещо.
Щом е такава работата и аз отивам натур. Белкем на някой бабиерос й излезе късметя..
Че и пиячка си носят.
Ей я Василиндра, виж я де си е турила шапката...Склероза със склероза. Ма нищу и на нея шъ й излези късметя...

# 9
 • Мнения: 3 405
Басейнът започна да се пълни с посетителки, но имаше, имаше още място.
Доня Анхелина грабна една чаша от подноса на Ламелинда и се огледа за бармана.

# 10
 • При хората, които обичам
 • Мнения: 3 192
Хуанита завистливо изгледа кръшната походка на Василиндра. Така и не се научи да ходи на токове... Но пък имаше цветя в косите, звезди в очите и цялото и тяло си беше в банския!
- Ох, чакай да помогна на Ламелинда... Хуанита отнесе една чаша, с което наруши крехкия баланс на таблата. Ооо! Ооооох, колко ром подправи басейна...

# 11
 • Мнения: 607
Дон ЗеФсилио закъсняваше в задръстването. Кога ще отворя бара? - питаше се той.... Бързаше, за да припечели някой лев от жадните сеньорити. Лятото беше кратко и всеки миг трябваше да се използва. Тук важеше принципът - "ден година храни" Дали дамите не бяха внесли пак тайно ром, докато той закъснява?

# 12
 • Мнения: 641
Иииииииууууу......шльооооп. И дон Рамбо показа най-добрия си скок.
Изпръска до кости Ламелинда и Василиндра, които още не бяха влезли в басейна.
- Доня Анхелина, Доня Хуанита, особено сте красиви днес! Сияете като морски сирени...По-красиви от русалки, по-нежни от морски бриз, по-свежи от краставичка...
Като казах краставичка, да ви се намира нещо за пийване? Blush

# 13
 • Мнения: 3 077
Ламелиндиня въпреки строгата външност, трите реда генералски пагони (татуирани на едно-тайно-място) и сателитната връзка с МИ19, в действителност беше една нежна, малко впиянчена и обичлива душа. Беше се намъкнала в един цял бански на зелени маргарити - в тон с ментата в Мохитото, което жадно се вмъкваше в гърлото й.
сигурно и кръвта във вените на доня Ламелиндиня вече беше зелена с плуващи парченца мента  Sick
На краците й от далеч, даже от самолет, можеха да бъдат видяни два чехъла с ярко цикламени помпони, които придаваха на зелените маргарити загадъчна веселост. Не, по-скоро крещяща веселост, загадъчността ще оставим за довечера.
...
Доня Анхелина тайно мечтаеше басеинът да е пълен с лед и ром... Дали не беше останал някой таен обожател със собствена цистерна?  newsm78

# 14
 • Мнения: 607
Като казах краставичка, да ви се намира нещо за пийване? Blush
О, да! Заповядайте дон Рамбосилио, - каза барманът, който точно подреждаше забързано чашите и се смееше наум на огромни памперс на първия си клиент за деня.

Общи условия

Активация на акаунт