Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
Моля за мнения за тези училища, относно нивота на подготовка след 7-ми клас!

# 1
  • Мнения: 224
31 Peace

# 2
  • Мнения: 51
Благодаря за отговора! Затруднена съм в подреждането на училищата като желания след изпитите за 7 клас, тъй като  сме отскоро в София! За това имам нужда от помощ  с мнения за тези училища!

# 3
  • Мнения: 377
32, 33 и 7 са добри. 2-ро нека да е по-накрая в подредбата - не се преучват децата там, иначе горе-долу става. За 30 и 31-во нищо не мога да кажа - нямам информация за тях.

# 4
Поздрави, Дери!
Преди две години бях пред същата дилема с подреждането, но тогава дъщеря ми отстоя твърдо позицията си и написахме на първо място 7-мо училище. Учи в езикова паралелка немски език и се чувства удовлетворена и щастлива, а това е най-важното за мен.
Ако обаче детето ти иска да учи английски, съвсем отговорно мога да ти препоръчам 19-то училище. От една година съм учителка там и мога да дам информация "от кухнята". Дано не ти прозвучи просто като реклама. Имам преки впечатления от 4-5 училища в София, все с добър имидж, но толкова внимание и грижа за децата, както е в 19-то, не съм срещала. 

# 5
Здравейте.И мен ме тресе треската на кандидатстването.И аз съм в голяма чуденка.Моля за съвет като Дери.d7037 по повод това което си написала и аз почнах да се спирам на 7 Отговори ми като дъщеря ти учи там и то с немски и ние сме на този вариант какво е нивото на научаване на езика.Дават ли някакви сертификати 2 език учи ли се.Тъй като си преподавател и верно си най в кухнята помогни ни.например 31,18 или 7 СОУ.Предварително ти благодаря.Дано ни стигне бала за 35 но трябва да решаваме ако не какво ще пишем.

# 6
Дано мога да съм ви от полза. Нивото на немския на дъщеря ми е вече доста добро и то по мнение на специалисти, а не по мое. Самото училище не издава някакви  сертификати. Тази година - 9-ти клас приключиха с всичко от граматиката и идеята ни е да се яви следващата учебна година в Гьоте - институт на изпит за сертификат. А учителите по немски в 7-мо са просто за позлатяване. Подготвителен клас - Катя Байкушева - много взискателна, с изключителен подход и им вдъхна най-важното - любов към езика. Тази година - г-жа Маркова, много помогна на дъщеря ми специално да усъвършенства изказа си. Само хубави неща мога да кажа още много, много... Laughing

# 7
А ,да втори език - английски. По-малко са съответно часовете и за да вземе сертификат ще са необходими допълнителни курсове. За 35 - то съм чувала също много добри отзиви от мои приятели, чиито деца учат френски, а за другите две училища нищо не мога да кажа.

# 8
  • Мнения: 20
Дъщеря ми завърши 32 у-ще, добро е, атмосферата е спокойна, учителите са на ниво.

# 9
Страшно съм ти благодарна за бързия отговор.Ясно за сертификата но щом нивото на преподаване е високо то езика се научава и мисля,че за сертификата децата да го вземат не е проблем.А що се отнася за анг.ясно ние го учим вече5год.по школи и вървим напред затова мислим за др.език и се спираме на немски.Още нещо,ако не досаждам много.В 9 клас като в  езиковите учат ли се предмети на немски.Разбирам колектива от преподаватели е на ниво.По бел.и мат. как е.Радвам се че дъщеряти си е намерила мястото където да се чувства добре,щастлива и удовлетворена.Дано и ние да сме така.За 91 не мечтаем.След изпитите 73 и то май отпадна и сега се надяваме на 35 но ако не май 7 ще е нашето.Как е училищната база,децата .Айде стига че прекалих.

# 10
  • Мнения: 51
здравейте на всички! Почти се бях отчаяла, че ще има отговори по темата и каква изненада като я отворих!  Grinning? d7237 благодаря ти за изчерпателния отговор!  bouquet И ние мислим да го пишем седмо с немски на 1-во място! Проверих резултатите от приема по бал миналата година и тазгодишните матури! Интересно е че тези училища са показали много добри резултати! Е има и други но ние искаме комбинацията немски и английски! Естествена първо ще пишем немската и двете английски но може би за там няма да ни стигне бала! Аз продължавам проучването си нета и вече имам почти готова таблица ! Ще я пусна като я довърша!

# 11
Учат химия, физика и география на немски. Химията -май повече на български говорят и си обясняват, но може би това е за добро. Имат стол, сандвичи, относително добра материална база, активно работещо училищно настоятелство и естествено за над 120 годишно училище имат установени традиции почти за всичко. За българския се въздържам да говоря, а с математиката нещата стоят нормално.

# 12
  • Мнения: 51
а как са нещата с английската паралелка! Имаш ли някакви наблюдения!

# 13
 За английския не зная нищо конкретно, но по празници чувам, че децата си вземат сертификатите успешно.

Все пак, с риск да стана досадна за английски ще ти препоръчам 19-то. Идвете колежки са специализирали в Кеймбридж и са млади, амбициозни, активни, пък и ние останалите не сме за изхвърляне Wink

# 14
  • Мнения: 51
Ще го пиша и него а втория език немски ли е!

Общи условия

Активация на акаунт