Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 3 805
Става въпрос за школата, която от няколко години посещава дъщеря ми.
Началото на юни бяха на републиканско по шоу-денс в София и всич …  квота за участие както на европейско, така и на световно. Ръководителката реши да изпрати най- добрите танци с най- добрите танцьори- 40 на брой.
Въпросът обаче е и финансов.
Градът ни е малък и беден. Общината е гласувала на съвет да отпусне 1500лв. Сумата само за моето дете ще ми струва 4 мои заплати.
За сега има спонсори за извоювалите вече позиции през минали години- Борко и Стъни. Но надежди има и не само в соловите изпълнения, а и в изявата на формации(9 Alexia (Eagles) Bulgaria ).
2007
2006
2005
Ръководителката се опитва да намери спонсори за 2 ръководители, 2 шофьори и мед. лице. Останалото- сума над 30 000 остава в ръцете на родителите.
При проява на интерес от страна на спонсор мога да дам повече подробности, за това, което предлага школата насреща като реклама, както и да осигуря връзка направо с ръководителката при нужда.
Много се надявам да се намерят...Защото вече някои деца се отказват, поради невъзможност родителите да поемат сумата...
В крайна сметка тези деца представят България! bg

# 1
  • Мнения: 6 375
Побут. Peace

# 2
  • Мнения: 3 805
Благодаря рони!   bouquet
За сега има интерес само от медия...

# 3
  • Мнения: 2 771
                      Побут втори път   bouquet...

Общи условия

Активация на акаунт