Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 648
Чували ли сте за този лицей? Има ли някой някаква информация? Какви са преподавателите?

http://www.russkiylicey.com/index.html

# 1
  • тук-там
  • Мнения: 2 305
Няма ли наистина някой, който може да даде някакво мнение за лицея. И аз ще съм благодарна на всякакъв коментар.

# 2
  • Мнения: 51
Здравейте, дъщеря ми е в предучилищната група на това училище.
Много сме доволни - от отношението на учителките, от стандартните им занимания, от допълнителните им занимания (тенис, плуване, танци, театрално изкуство) и най-вече от това, че дъщеря ми отива там всяка сутрин с огромно желание (когато беше на градина всяка сутрин се увещавахме, че трябва да ходи там, защото ние с татко й сме на работа).
Иначе, понеже питате за учителките - те са българки и рускини. Аз имам впечатления само от двете, които са с децата целодневно (те ги приемат/предават, водят им четене, писане, математика, водят ги на спортовете и в парка, следят ги с храненето, изобщо те се грижат за децата през деня). Много съм доволна от тях, приятни жени, които са предразположили Инна да й харесва в това училище.
Другите учителки (предимно рускини) идват са конкретни занимания - музика, рисуване, танци и театрално изкуство, английски език. Ученето на руски към момента е под формата на песнички и стихотворения, научават съответните думички и после им ги превеждат какво значат на български.
Знам, че в училището имат и класове, виждам децата там, но нямам лични впечатления как е при тях.

# 3
  • I want it all and I want it now.
  • Мнения: 3 445
Здравейте.Можете ли да ми кажете каква е таксата за 1-ви клас?Мерси.

# 4
  • Мнения: 51
Най-добре се обадете по телефона: 980 96 44 или на директорката г-жа Берова 0888 278 482.

За нас в предучилищната група таксата е 2000 евра на година, което поне за нас е доста, но решихме тази година да се напънем и да осигурим на дъщеря ни по-добра подготовка в сравнение с нормалната детска градина, където дремеха по цял ден в един апартамент (официален филиал към 168 ЦДГ).

# 5
  • Мнения: 1
Здравейте и от мен! И моята дъщеря е в предучилищната група на лицея и сме много доволни. Групата им е от 5 деца, учителките могат да обръщат внимание на всяко поотделно и много се грижат за тях.
А относно таксата 2000 евро наистина не са малко пари, но в тях влизат и храната и всички допълнителни занимания - плуване, тенис, танци, а и учат два езика все пак

# 6
  • София
  • Мнения: 164
Предварително се извинявам за повдигането на толкова стара тема, но за мен е важно  Embarassed
Някой с по-пресна информация за Руския лицей? Особено силно се интересувам от предучилищната група като условия, цена, качество на подоготовката и издава ли се удостоверение, с което детето може да се запише в пъри клас?

Общи условия

Активация на акаунт