Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 28 юни 2008, 20:09 ч.

Мнения за 1 СОУ?

 • 3 607
 • 11
 •   1
Отговори
 • Мнения: 345
Дайте мнения за 1 СОУ последните 2-3 години Grinning Какво е нивото,обстановката,учителите?

# 1
 • България
 • Мнения: 366
Моята дъщеря учи там. Трети клас, паралелка с рисуване. Госпожата е много добра. Има паралелки с музика. За начален курс е много хубаво да си в такъв тип  класове.
Има занимална. Столът за хранене е в ужасен вид.

# 2
Здравейте , искам само да кажа,че базата никаква я няма, а за чистота да не говорим. Що се отнася до учителите зависи на какъв преподавател ще попаднеш. Аз моето дете го махнах от там. Ако разчитате на занималнята държавна или платена закъсали сте го.

# 3
 • Мнения: 5
А за след 7 клас става ли?На 6-то място е в класацията за
 най-желани
училища в София все пак
 Outta Joint

# 4
 • България
 • Мнения: 366
Здравейте , искам само да кажа,че базата никаква я няма, а за чистота да не говорим. Що се отнася до учителите зависи на какъв преподавател ще попаднеш. Аз моето дете го махнах от там. Ако разчитате на занималнята държавна или платена закъсали сте го.
Занималня държавна има от 3 години и работи до 18 часа. Платена има в същата сграда Азбукарче. Да за чистота си права. Това за преподавателя важи за всяко училище.

# 5
 • Мнения: 2 708
Как пък го видяхте 1во на 6то място по желания от всички училища??????

Без да проверявам, на прима виста мога да изброя доста повече желани училища преди това - 91-НЕГ;1ва Англ, Испанската, Френската, 73то, СМГ, НПМГ,2ра англ - дотук само са повече от 6.

Ако се бъркаш ти със списъка на желани училища за първи клас, не обърквай другите. Naughty А споменавам гимназиите, защото самата ти Елисиа питаш за след 7ми клас и го споменаваш като 6то в класация.

# 6
 • Мнения: 43
Преди година и няколко месеца училището ми направи много добро впечатление. Като сграда, чистота, която се поддържа и ред. Относно реда - все пак го бях посещавала в извън учебно време - така че впечатлението ми бе погрешно.
От една година посещения - при воденето и взимането на детето - мога да кажа, че редът не е по-добър от друго място, чистотата дръпна много назад, имаше според мен някакъв спад в учителския ентусиазъм - аз лично не съм впечатлена и не съм доволна. За горния випуск децата ми се струват доста разхайтени. Не съм добила впечатление от страни за деца със среда и по-интелигентен вид...

# 7
 • Мнения: 1 607
Много ми е мъчно, че трябва да пиша негативен отзив за любимото ми училище, но от скоро училището според мен деградира.
Предишната директорка ,Г-жа Ани Маркова направи много за ПЪРВО у-ще и то беше във възход. След дългите ми проучвания преди 6-7 години, за мен то беше НАЙ-доброто. Имаше страхотни паралелки по изкуствата, за които тогавашното ръководство направи отлична база и осигури преподаватели. Аз съм учила там, съпругът ми също, записахме и детето там в първи клас. Тогава там учеха 1400 деца. Напливът беше огромен. Випускът на дъщеря ми е с най-ниска раждаемост, но се запълниха 6 паралелки с първокласници, а тази година май ще има едва 3 паралелки. Не искам повече да коментирам, че ме боли и ме е яд

# 8
 • Мнения: 511
Тази година преместваме дъщеря ни оттам, беше в 1-ви клас. Надявах се на много повече когато я записах в музикалната паралелка, но уви намалиха часовете по инструмент на половина (не знам откъде дойде тази заповед). Признавам че има много ентусиазирани учители, но уви една птичка пролет не прави.
Базата - никаква, държавната занималня - жалка, столът - гето. А частната занималня "Азбукарче" просто нямам думи, едва изтърпях да мине годината (защото нямах друг вариант) и да махна детето ми оттам - пълна липса на отговорност за децата, лично детето ми няколко пъти беше забравяно или в училище или в в Алианс, а при първия инцидент на забравяне - твърдяха че това се случва за 1-ви път, но не беше.

# 9
 • Мнения: 43
tsveta_pile ,
и ние едвам издържахме до края на годината. Още по Коледа така ни вдигнаха кръвното, че думи нямам...
Още не сме направили постъпления за преместване. Вие имахте ли проблеми по тази част? Къде се преместихте?

Малко ме е яд за китарата. Но ми е ясно, че ако не се занимавам с него по час час и половина, няма да научи инструмента, а нямам такова време...
И толкова път за нищо. Направо съм бясна.

# 10
 • Мнения: 1 607
Искрено се моля някой да вземе мерки и да се замисли, защо едно от най-добрите у-ща в България се води към разпад. Да се замислят тези отгоре , как се назначава за директор бивсш инспектор по информатика

# 11
 • Мнения: 511
arinar , при преместването нямаше някакви особени спънки, просто взехме документите и подадохме молба в другото училище (незнам дали то ще е по-добро, но поне ни е по-близо). Трябва да побързаш ако сте решили да местите детето, защото време не остана, а и да не се окаже че няма места в другото училище, където сте се насочили.
А инструмента, явно за без пари толкова се получава  Sad, преценихме че ако детето иска да свири ще трябва да се плаща на учител, към повечето читалища има курсове и децата напредват с много по-бързи темпове и концерти правят - ще видим как ще е отзиви ще има чак след около година може би и дано да са добри  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт