Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 30
Аз съм майка на едно момченце и съм бременна с второ.
Искам да ви се оплача от продавачка, която работи във форума на първия етаж. Магазинът е на фирма "Мариела2", продава детски и дамски  обувки, сандалки и чехли.Има стоки на Капчица, Чипо, Денди и т.н. Детските са вдясно, дамските-вляво.
 Днес купих сандалки на детето си и  на излизане от магазина си забравих слънчевите очила. След не повече от 5мин, се върнах, но тях вече ги нямаше. Някой се беше погрижил да изчезнат. Естествено, обвиних продавачката, която вече подреждаше обувките и няма начин да не ги е видяла, тъй като бяха върху тях. Правеше се на изненадана и ме питаше защо са  и моите очила. А както се досещате, ако бяха евтини, нито щеше да ги вземе, нито аз щях да пиша тук. Макар че въпросът е принципен и не би трябвало първо-да крадеш, второ-от клиентка и трето- от бременна клиентка. Тази неморална постъпка ме ядоса и бих искала такива хора да си намират майстора. ПРОСТО ПРЕДУПРЕЖДАВАМ ВСИЧКИ МАЙКИ ОТ ПЛОВДИВ, КОИТО СА РЕШИЛИ ДА ПОСЕТЯТ ВЪПРОСНИЯ МАГАЗИН ДА ВНИМАВАТ И ДА СЕ ПАЗЯТ ОТ КРАДЛИВАТА ПРОДАВАЧКА.

# 1
 • гр. Пловдив
 • Мнения: 6 175
А, ако обичаш не така.
Нито я знам въпросната продавачка, нито ме вълнува въпросният магазин.
Била съм само 2 пъти там и знам, че нямам работата, макар и съвсем не заради "крадливите" продавачки.
На мен пък ми е писнало вечно да ми се търси сметка за нещо забравено. Забравено значи загубено.
Никой не носи отговорност за забравени вещи. Представи си, че някой е влезнал веднага след теб и е взел очилата, какво става тогава...
В моя център ежедневно се забравя по нещо от децата - я телефон, я някоя златна гривна. Еее, писнало ми е вечно да съм по следите на нещо си, всичко се е намерило досега, но се чудя докога ще ми издържат нервите.

# 2
 • Пловдив
 • Мнения: 643
Разбирам яда ти за загубата на очилата, но ми се струва, че ще е добре да си мериш приказките малко  Peace
Да наричаш крадец някого,  без да имаш доказателства, е ,меко казано, грозно. И това, че първо си ги забравила, второ си клиентка, а трето си бременна, не е оправдание, за да се държиш така с хората и да сипеш обвинения и квалификации.
 

# 3
 • Мнения: 30
Знам, че съм виновна, че съм ги забравила, но на всеки се случва, не съм изключение. Нали всички сме хора и уж трябва да си помагаме.
Да, нямам доказателства, че тя ги е взела. Ако имах,естествено, щях да се обърна към когото трябва. Понякога трябва само да видиш човека и начина, по който се държи, за да прецениш дали се подиграва с теб или е искрен.А на всичкото отгоре и да го сподели с колежката си и да си шепнат зад гърба ми.
Изобщо не съм се оправдавала и не съм споменала бременността си с тази цел. Много съжалявам,че така съм разбрана. И аз съм работя с хора, при нещо забравено не е никакъв проблем да го отделя настрана и да го върна, когато си го потърсят.
Не исках да правя проблем от това, исках само да ви кажа за некоректното отношение на продавачката.
Съжалявам, че не ме разбрахте!!!

# 4
 • В царството на мечтите
 • Мнения: 216
извинявай обаче ти сигурна ли си че си си забравила очилата точно там !!
И сега да говориш такива думи тук.
И какво е значението дали са евтини ако бяха нямаше да ги потърсиш ли?????????????

# 5
 • Мнения: 5 174
Сигурна съм, че продавачката не ги е свила. Най-вероятно някой е влезнал веднага след като си излезнала и ги е взел. Ти не помисли ли, че ако очилата ти са явно скъпи, продавачката няма да се замисли, че ще се върнеш да си ги потърсиш??? а аз съм сигурна, че на нея този скандал й е бил излишен.
Грозно е да клеветиш така хората без да имаш доказателства. Доколкото си спомням форумът има камери, защо не поиска да ти покажат записите??

# 6
 • София
 • Мнения: 5 842
Ясно е, че си афектирана, но е напълно възможно и да грешиш.
Аз така веднъж забравих една покупка на касата в супермаркета, след мен се редеше една баба. Видях, че покупката липсва две минути след като напуснах магазина. Върнах се на касата, покупката я нямаше, а касиерката ми е позната, не би ме излъгала. Явно бабата беше прибрала забравеното, здраве да е.
Много пъти съм била свидетел продавачки да гонят клиенти за забравени вещи, включително и на мен ми се е случвало да ме гонят за да ми върнат нещо, не може така с лека ръка да обвиняваш някой, ако не си 100% сигурна!

# 7
 • Мнения: 30
Абсолютно съм сигурна къде съм ги оставила- точно там, където след не повече от 5мин. беше тя .
Не съм и правила скандал, просто и казах, че не може да не ги е видяла. Между другото защо не повиках охраната? Ами защото никой нямаше да ми обърне внимание за едни очила, независимо колко струват. Е, ако бяха от 5лв. естествено, че нямаше да ви занимавам с тези неща, както и смятам вече да направя.
Сигурна съм, че ако бяхте на мое място нямаше да мислите така. Не съм казала, че   всички продавачките са такива, казвам ви за конкретата жена. То си е до човек!!!
Очаквах, че ще ме разберете, както ме разбраха моите приятелки, но сгреших, защото те са контактували с нея и си имат изградено мнение, докато вие -не. Така че приключвам по въпроса.

# 8
 • Мнения: 5 174
Пак използваш догатки, ако аз така, охраната онака... Афектирана си. И защо като знаете, ти и приятелките ти, какво представлява продавачката, си влезнала да купуваш от там? Веднъж 1 ми се изерчи в 1 магазин и повече не влезнах там, приятелка, ако ми каже, че продавачката има лошо отношение към клиентите - избягвам да влизам.

# 9
 • София
 • Мнения: 424
Не че нещо..ама кой друг ако не продавачката ще ги вземе..все пак при влизането на клиент продавачките го следят поне, за да видят какво ще иска. Ако влезе някой случаен и вземе очила седящи върху кутия обувки ми се струва, че ще забележат..а в това слънце всеки би бил сигурен кога за последно е бил с очилата си, защото първо тях търси като излезе на показ.

# 10
 • Мнения: 5 174
И продавачката ще рискува да намали репутацията на магазина, а от там и заплатата си, защото повечето са и на %, за 1 очила? Хайде, стига вече Stop Tired!

# 11
 • Мнения: 486
Сигурна съм, че продавачката не ги е свила. Най-вероятно някой е влезнал веднага след като си излезнала и ги е взел. Ти не помисли ли, че ако очилата ти са явно скъпи, продавачката няма да се замисли, че ще се върнеш да си ги потърсиш??? а аз съм сигурна, че на нея този скандал й е бил излишен.
Грозно е да клеветиш така хората без да имаш доказателства. Доколкото си спомням форумът има камери, защо не поиска да ти покажат записите??
От къде си толкова сигурна,че не ги е взела продавачката?Аз мисля,че е напълно възможно да го е направила,все пак хора всякакви,момичето просто споделя какво и се е случило,а вие всички се нахвърляте върху нея,че набеждава без доказателства,на нейно място аз също бих помислила,че продавачката ги е свила,логично е!
На мен ми се е случвало поне 10 пъти да си забравя очилата,а и други неща,но винаги са ми ги връщали когато ги потърся,явно съм попадала на съвестни хора!
За този търговски център мнението ми вече е доста негативно,сестра ми също имаше неприятно преживяване с некоректен собственик на магазин там!

# 12
 • Мнения: 5 174
Прочети поста над твоя, логичен е Simple Smile .

# 13
 • Мнения: 486
И продавачката ще рискува да намали репутацията на магазина, а от там и заплатата си, защото повечето са и на %, за 1 очила? Хайде, стига вече Stop Tired!
Защо да не рискува,след като момичето не може да докаже,че ги е взела тя,не мисля,че на продавачката и пука за репутацията на магазина! Grinning

# 14
 • Мнения: 54
Провери дали магазина има охранителни камери. Една позната си беше забравила портмонето в един магазин и като се върна прегледаха записите със собственика, но за съжаление не познаха човека който го беше взел.

Общи условия

Активация на акаунт