Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 170
Здравейте, на всички които имат малчугани които се занимават със спортни танци. Да обменим малко информация и клюки. Моята дъщеря е на 12 г. и тренира от 3 г. в клуб Steam в София. Ходи ме и на много състезания. Ако има някои интерес нека се включи.

# 1
 • Мнения: 2 700
Не знам какво точно бихме могли да обменим като информация. Дъщеря ми ходи вече три години в Дъга. Засега не съм я картотекирала и вероятно няма и да го направя. Откровено казано, за мен танците са добър и удобен начин за поддържане на спортна форма, но доколкото зависи от мен нямам амбиции за спортни успехи. Пък и дъщеря ми е все още на 9 и половина години - дори и да имаше партньор, с който да ходи по състезания, аз нямам намерение да си пускам отпуски за това...
Иначе в клуба им почти няма момчета. Ежегодно се роявяват по едно-две, които автоматично влизат в двойка. Дъщеря ми е голяма мераклийка да получи партньор, но аз по гореизложените лични съображения се радвам на статуквото. Embarassed

# 2
 • Мнения: 170
Жалко че няма партньор но това може да се промени. Кои и е треньор в Дъга. Нашият клуб е малък  а и моита девоика има партньор почти от самото начало. Нашият треньор е състезател все още и се състезава от Дъга. Може би го познава казва се Александър Попов

# 3
 • Мнения: 2 700
Баш треньор се води Краси Евтимов, който е зам.шеф на Федерацията. Часовете иначе им ги водят различни състезатели, под наблюдението на Краси. Иначе клубът е много голям. В школата тренират ежегодно по 20-30 деца, които окапват с течение н времето, а точната брой на клуба не ми е известна, но на календарите са едно 50-60 (на око го казвам).
Сигурно го познава, но той нея поименно едва ли. По физиономия може и да я знае.

# 4
 • Мнения: 170
И при нас има доста деца които тренират но те са още в самото начало на обучение и нямат партньори. Има и доста младежи които тренират в клуба просто за разтоварване.

# 5
 • Мнения: 2 700
При нас , както писах по-горе, има школа и клуб. В школата (това е през първата година) се учат основните стъпки. На година от школата в клуба преминават по 5-6 деца. В клуба тренират по-здраво.

А партньорката на вашия Сашо Цвета ли е? Ако да и аз го знам по физиономия.

# 6
 • Мнения: 170
Не тя се казва Ирена Димитрова но тя рядко ходи там и едва ли я познава нея те тренират по принцип в нашата зала но тои ходи в Дъга да преподава и затова е по-често там

# 7
 • Мнения: 998
Дайте малко координати на тези клубове и условията на записване, ако може. За желаещите мами и деца Heart Eyes

# 8
 • Мнения: 342
Дъщеря ми е на 5 г. и 9 м., от половин година ходи в групата на най-малките в steam. Условията - занимания в 34то училище пон. и четв. по час и половина, такса 20 лв. на месец. Треньорът е Йордан Йорданов, много добре работи с деца. Сега са във ваканция.

# 9
 • Мнения: 2 700
Вълничка (морска), ето ти сайта на Дъга. Не знам да има специфични условия на записване. Обикновено учебната година започва първия вторник след 15 септември. Отиваш и записваш детето. Таксата за школата беше 20 лв, а за клуба 25 лв. и съответства на 2 пъти седмично за школата и 3 пъти за клуба. В началото децата танцуват с гуменки или кой с каквото намери, но е желателно да се купят обувки за танци, които се правят по поръчка. Обувките имат значение, някак движенията ставата по-красиви, но през първата година може да се мине и без тях. Облеклото е свободно, но трябва да се има предвид, че се разгряват и понякога упражненията им са на земята.
Не знам по другите клубове как е - в Дъга първоначалното впечатление от тренировките е за контролиран хаос. В залата има от дечица, през пубери и състезатели, до любители на средна възраст. Обаче, има някакъв дух, който ги свързва. От школата оцеляват тези, които имат желание.
Аз съм доволна, че клубът ми е близо и по този начин хем уплътнявам ползотворно времето на дъщеря ми, хем не се разкъсвам от тичане.

# 10
 • Мнения: 170
Клубът се казва Steam - и имат тренировки в 34то с Йордан Йорданов и в 109 в Слатина с Ирена Димитрова и Александър Попов таксата е 20 лв. има и сайт на клуба  www.steambg.com  там има телефони и кординати.

# 11
 • Мнения: 2 700
yacichopar,  видях в сайта снимките и се сетих кои са. Те май бяха републикански по стандарт? И той и партньорката му дават консултации отвреме навреме и в Дъга. Със сигурност по състезания се явяваха от името на Дъга.

# 12
 • Мнения: 170
Да същите са те от три години са шампиони на България по стандарт много са добри. Някои знае ли добра шивачка или шивач на рокли за спортни танци. На нас ни се налага да шием рокля за латина и се чудя направо къде. Явно в Б-я са голям кът шивачите  специално за нашия спорт и съответно да са добри затова ако знаете някои дайте идея и кординати. Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт