Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
Помощ! На единственото място, където имаше изградени съоръжения за тренировка на скейтъри, сега се лее бира, дим от цигари и силна музика нарушават спокойствието. Става въпрос за входа на морската градина, пред Пантеона. "Болярка" може да е "перла в короната", но няма по-скъпо от нашите деца, от здравето им, което едва ли ще укрепне от бирата и цигарите. Малко ли са подобни заведения по улиците и по плажа? Говори се, че днешното поколение расте пред компютрите и по заведенията, което води до сериозни здравословни и морални проблеми - затлъстяване, гръбначни изкривявания, нервни разстройства, депресии, безразборен секс, наркомании, алкохолизъм. Докато има хора, които ограбват пространството за игра на чист въздух, тези проблеми ще се задълбочават и бъдещето на нацията ни е обречено. Затова се обръщам към всички заинтересовани, към всички от които зависи решението на проблема, към всички бургазлии - помогнете да запазим малкото останали площадки за игра, да спасим децата си. Не знам коя точно е инстанцията, към която да адресирам искането си, затова пиша тук, където смятам, че аудиторията е достатъчно широка. Вярвам, че не само аз мисля по този начин и ще срещна съмишленици, на които предварително благодаря.

# 1
  • Мнения: 226
Съветвам те да адресираш жалбата си до Кмета. Аз лично, не смятам, че е ограбено пространството и че не е останало място за скейтинг.

# 2
  • Мнения: 178
Satriani би ли помогнала с линк

# 3
  • Мнения: 226
Satriani би ли помогнала с линк
По-скоро с имейл - mayor@burgas.bg. Възможно е и в писмен вид да се входира в деловодството на Общината - така има по-задължаващ ефект.

Общи условия

Активация на акаунт