Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 32
 Здравейте , др Мазнейкова ! Много се зарадвах на възможността да задам въпроса си към вас .
 Проблема ми е следния : Бременна съм в 12 гс , същевременно имам и миома на матката - по външна стена  на матката - 6/7 см / измерена преди месец/  . От една седмица имам течение светлокафяво на цвят . Веднага след като го установих , разбира се отидох на преглед с видеозон и доктора ми каза че всичко с бебчето е наред . Течението обаче не престава и аз се притеснявам дали това не е признак за спонтанен аборт. Единственото , което ми казват всички докотори е че не се знае изхода на тази бременност . Надявам се вие да ми дадете съвет как да постъпя от тук нататък и трябва ли в моя случай да правя нещо по спеицално , което би помогнало ?

# 1
  • Мнения: 324
Бременност при наличие на миома на матката е по-рискова, особено когато миомния възел е разположен навътре към кухината на матката или близо до плацентата. По-малък е риска при миомен възел, разположен субсерозно (по въшната страна на матката). Акушер-гинекологът, който ви е прегледал е преценил дали има риск от спонтанен аборт в момента.

Общи условия

Активация на акаунт