Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 7 юли 2008, 13:45 ч.

НА МЕН МИ ПУКА!

 • 813
 • 6
 •   1
Отговори
 • Мнения: 46
Здравейте!  Hug

След случилото се на 03.07.2008 в София, ред мисли не спират да бушуват в главата ми. Реших да ги напиша и след това ги разпратих по разни институции. Не знам дали ще има ефект! Чувствам се длъжна да постна и тук, защото тук сме родителите на нашите деца и съм убедена, че на всеки от вас ви пука!


""НА МЕН МИ ПУКА!"

Здравейте дами и господа Управляващи, г-н Слави Трифонов и най-вече БЪЛГАРИ!

Пиша тези няколко реда, за да изразя възмущението си срещу българската управа, както и силно да подкрепя г-н Слави Трифонов.

Сутринта на 03.07.2008г. - 04:00 бе часът, в който аз легнах да спя. Точно тогава съвсем съзнателно си спомням гърмежите, които чух! Веднага ги асоциирах с гръмотевична буря или поредните облаци в небето. Направи ми впечатление, че навън небето е ясно, но реших, че вероятно не виждам облаците през моя източен прозорец. Легнах и се събудих сутринта в 7:00, когато из медийният въздух се носеше слух за случващото се.

Дами и господа Управници,

Подкрепям Слави Трифонов, защото той бе единственият, който потвърди това, което аз чух също: Гърмежите са започнали още в ранни зори – тогава, когато аз се оттеглях за нощен сън!

Той бе единственият, които посмя да погледне нещата обективно и да отрази мнението на народа.

А защо Народа мълчи!!! Защо ставайки потърпевши сме безучастни към създалата се ситуация? Та това касае Нас - младите хора на Българя и нейните деца! Господа Управниците ще ме извинят, но според мен техния кръгозор и интереси се свеждат до тях самите и техният джоб! За тях България и нейните граждани са даденост и пионки с които оперират ... За съжаление е така! Не може след случилото се да си държите сметка за свършена работа и да си искате оставки. То е ясно, че не сте я свършили! Вие не трябваше да допускате това въобще да се случи.

Всеки път съм стискала зъби и със сълзи на очи съм се чудела в какъв свят, в каква държава живеем ние а и нашите деца. Не може да има интервал от 2 часа и половина, в който никой нищо да не е предприел, никой нищо да не е чул макар и охраната, която спомена, че кучето в 6:20 му е подсказало и спасило живота, като е започнало да го дърпа. Уважаеми охранители, а първите гърмежи не ги ли чухте? Или сте спяли?!? Това ли прави един охранител докато е на пост? А тогава какво охранявате – себе си? Вие получавате възнаграждение и вероятно сте подписали своите длъжностни характеристики преди да започнете работа!

Дано не изглежда, че се бъркам в работата  на другите, но ще го правя до тогава докато това касае гражданите на България. Господата управници и собственици на въпросното Поделение носят ОТГОВОРНОСТ и не може да застават пред българите измивайки си взаимно ръцете и търсейки отговорност един от друг.

До кога! Търся отговорност на всички за случилото се! Сега предстоят дни в разследване, търсене на отговорност и вина. Българи Военни и Управляващи, какъв е смисълът от всичко това, след като то вече се случи. Смисъл щеше да има ако въобще не го бяхте допуснали след като сте знаели, че ще стане! Похвално и изпълнено със смисъл щеше да е ако си бяхте свършили работата на време!

Вие сте отговорни не само пред хората и пострадалото им имущество, а и пред всички нас граждани на София и околните квартали за това което ни причинихте – параноята и страхът. Вие твърдите, че въздухът над София не е вреден, но дали е така? Не ви вярваме, въпреки всичко което казвате. Вие спечелихте своите позиции на управляващи с нашето недоверие. Ние никога не сме ви вярвали и няма да го правим докато вие се подвизавате по подобен начин. Няма да Ви вярваме, докато вашето поколение, манталитет и мислене не се измият и не дойдат хората на новото време.

Извинете ме за коментарите, но на мен ми пука! Пука ми, защото аз съм на 26 години и имам син на 7 месеца! Ние сме бъдещето на България и ако господата управници не го осъзнават или не им пука - на мен ми пука и на още хиляди млади хора и родители – също!

Не може ние да живеем в постоянен страх и параноя – то не бяха слухове за радиация, висока инфлация, нестабилни цени, а сега и взривовете. Изумявам се! Как е възможно във времето на 21 век да допуснете такова нещо да се случи! Та вашите действия и начин на управление трябва да изпреварват бъдещето. Вие не трябваше въобще да допуснете да се случи подобно нещо! И как не ви е срам, да казвате че това е бил малкият дявол след като е нямало човешки жертви! Имах си аз и да имаше – срамота, че сме очевидци на такива управляващи на толкова прекрасна държава. Днес в университетите учат за съвременни начини на управление, мениджмънт, прогнозиране и планиране, модели на поведение и т.н. Вероятно всеки от горестоящите живее и управлява според старите догми на времето в което са учили те! Време е за промяна. Не може да сме хора на 21 век, живеещи в ЕС и да позволяваме всичко това да се случва. Това не е България, това е „Абсурдистан” - страна на корупция и „джобен интерес”.

Жалко е наистина. Жалко е за всичко, което се случва и позволяваме да се случва. Срамота е за хората, отговорни за това. Те ходят всеки ден на работа получават заплата и въпреки всичко пак не са си свършили работата!!!

Аз не го правя. Аз когато съм на работното си място сутрин сядам с ясно съзнание за цялата отговорност която нося, с разбирането за всички ангажименти които поемам и цялата си всеотдайност за да направя всичко което зависи от мен добронамерено, защото:

-         Обичам работата си!

-         Ценя България!

-         Искам да се Развивам в една модерна Държава на 21 век!

Такъв модел на поведение, може да срещнете в много сред големите компании работещи на територията на България, но не и в Парламента, но не и при хората от които зависи нашето бъдеще!

Г-н Трифонов, най-сърдечно аплодирам, Вас , вашата личност, вашето предаване и всичко което правите за Българя и раздавайки себе си!

С уважение,

К. Г.
Майка на Мариян – 7 месеца
"

...може би много от вас мислят по подобен начин.  Дайте идеи как да дадем гласност и да накараме другите да разберат, че ние не сме безразлични!

# 1
 • Мнения: 279
  Горещо те подкрепям. Но не вярвам,че някой ще те чуе. За съжаление!
                                                                         

# 2
 • Кори Селести
 • Мнения: 5 541
Какво се очаква да се случи след това писмо?

# 3
 • Galaxy 13197853088
 • Мнения: 2 303
Какво се очаква да се случи след това писмо?

и какъв е смисълът му?
станала авария и какво от това? понякога умират хора понякога не. случва се. но на някои хора са им слаби ангелите и хал хабер си нямат за какво иде реч.

# 4
 • Мнения: 3 334
Какво се очаква да се случи след това писмо?

Явно авторката очаква да стане чудо.
Нищо няма да промени тая авария и всеки го знае. Пак ще си я караме през просото.

# 5
 • Abu Dhabi
 • Мнения: 8 405
и аз да питам каква е целта на писмото. Има само емоции вътре.
много е дълго и е скучно за четене. Сериозно, никой няма да го пречете от адресатите.

# 6
 • Кори Селести
 • Мнения: 5 541
Мисля да позаключа темата поне докато авторката си изясни целите.
Не виждам смисъл от 10 страници постове тип "я тоже".

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт