Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 7 юли 2008, 13:45 ч.

НА МЕН МИ ПУКА!

 • 821
 • 6
 •   1
Отговори
 • Мнения: 46
Здравейте!  Hug

След случилото се на 03.07.2008 в София, ред мисли не спират да бушуват в главата ми. Реших да ги напиша и след това ги разпратих по разни институции. Не знам дали ще има ефект! Чувствам се длъжна да постна и тук, защото тук сме родителите на нашите деца и съм убедена, че на всеки от вас ви пука!


""НА МЕН МИ ПУКА!"

Здравейте дами и господа Управляващи, г-н Слави Трифонов и най-вече БЪЛГАРИ!

Пиша тези няколко реда, за да изразя възмущението си срещу българската управа, както и силно да подкрепя г-н Слави Трифонов.

Сутринта на 03.07.2008г. - 04:00 бе часът, в който аз легнах да спя. Точно тогава съвсем съзнателно си спомням гърмежите, които чух! Веднага ги асоциирах с гръмотевична буря или поредните облаци в небето. Направи ми впечатление, че навън небето е ясно, но реших, че вероятно не виждам облаците през моя източен прозорец. Легнах и се събудих сутринта в 7:00, когато из медийният въздух се носеше слух за случващото се.

Дами и господа Управници,

Подкрепям Слави Трифонов, защото той бе единственият, който потвърди това, което аз чух също: Гърмежите са започнали още в ранни зори – тогава, когато аз се оттеглях за нощен сън!

Той бе единственият, които посмя да погледне нещата обективно и да отрази мнението на народа.

А защо Народа мълчи!!! Защо ставайки потърпевши сме безучастни към създалата се ситуация? Та това касае Нас - младите хора на Българя и нейните деца! Господа Управниците ще ме извинят, но според мен техния кръгозор и интереси се свеждат до тях самите и техният джоб! За тях България и нейните граждани са даденост и пионки с които оперират ... За съжаление е така! Не може след случилото се да си държите сметка за свършена работа и да си искате оставки. То е ясно, че не сте я свършили! Вие не трябваше да допускате това въобще да се случи.

Всеки път съм стискала зъби и със сълзи на очи съм се чудела в какъв свят, в каква държава живеем ние а и нашите деца. Не може да има интервал от 2 часа и половина, в който никой нищо да не е предприел, никой нищо да не е чул макар и охраната, която спомена, че кучето в 6:20 му е подсказало и спасило живота, като е започнало да го дърпа. Уважаеми охранители, а първите гърмежи не ги ли чухте? Или сте спяли?!? Това ли прави един охранител докато е на пост? А тогава какво охранявате – себе си? Вие получавате възнаграждение и вероятно сте подписали своите длъжностни характеристики преди да започнете работа!

Дано не изглежда, че се бъркам в работата  на другите, но ще го правя до тогава докато това касае гражданите на България. Господата управници и собственици на въпросното Поделение носят ОТГОВОРНОСТ и не може да застават пред българите измивайки си взаимно ръцете и търсейки отговорност един от друг.

До кога! Търся отговорност на всички за случилото се! Сега предстоят дни в разследване, търсене на отговорност и вина. Българи Военни и Управляващи, какъв е смисълът от всичко това, след като то вече се случи. Смисъл щеше да има ако въобще не го бяхте допуснали след като сте знаели, че ще стане! Похвално и изпълнено със смисъл щеше да е ако си бяхте свършили работата на време!

Вие сте отговорни не само пред хората и пострадалото им имущество, а и пред всички нас граждани на София и околните квартали за това което ни причинихте – параноята и страхът. Вие твърдите, че въздухът над София не е вреден, но дали е така? Не ви вярваме, въпреки всичко което казвате. Вие спечелихте своите позиции на управляващи с нашето недоверие. Ние никога не сме ви вярвали и няма да го правим докато вие се подвизавате по подобен начин. Няма да Ви вярваме, докато вашето поколение, манталитет и мислене не се измият и не дойдат хората на новото време.

Извинете ме за коментарите, но на мен ми пука! Пука ми, защото аз съм на 26 години и имам син на 7 месеца! Ние сме бъдещето на България и ако господата управници не го осъзнават или не им пука - на мен ми пука и на още хиляди млади хора и родители – също!

Не може ние да живеем в постоянен страх и параноя – то не бяха слухове за радиация, висока инфлация, нестабилни цени, а сега и взривовете. Изумявам се! Как е възможно във времето на 21 век да допуснете такова нещо да се случи! Та вашите действия и начин на управление трябва да изпреварват бъдещето. Вие не трябваше въобще да допуснете да се случи подобно нещо! И как не ви е срам, да казвате че това е бил малкият дявол след като е нямало човешки жертви! Имах си аз и да имаше – срамота, че сме очевидци на такива управляващи на толкова прекрасна държава. Днес в университетите учат за съвременни начини на управление, мениджмънт, прогнозиране и планиране, модели на поведение и т.н. Вероятно всеки от горестоящите живее и управлява според старите догми на времето в което са учили те! Време е за промяна. Не може да сме хора на 21 век, живеещи в ЕС и да позволяваме всичко това да се случва. Това не е България, това е „Абсурдистан” - страна на корупция и „джобен интерес”.

Жалко е наистина. Жалко е за всичко, което се случва и позволяваме да се случва. Срамота е за хората, отговорни за това. Те ходят всеки ден на работа получават заплата и въпреки всичко пак не са си свършили работата!!!

Аз не го правя. Аз когато съм на работното си място сутрин сядам с ясно съзнание за цялата отговорност която нося, с разбирането за всички ангажименти които поемам и цялата си всеотдайност за да направя всичко което зависи от мен добронамерено, защото:

-         Обичам работата си!

-         Ценя България!

-         Искам да се Развивам в една модерна Държава на 21 век!

Такъв модел на поведение, може да срещнете в много сред големите компании работещи на територията на България, но не и в Парламента, но не и при хората от които зависи нашето бъдеще!

Г-н Трифонов, най-сърдечно аплодирам, Вас , вашата личност, вашето предаване и всичко което правите за Българя и раздавайки себе си!

С уважение,

К. Г.
Майка на Мариян – 7 месеца
"

...може би много от вас мислят по подобен начин.  Дайте идеи как да дадем гласност и да накараме другите да разберат, че ние не сме безразлични!

# 1
 • Мнения: 279
  Горещо те подкрепям. Но не вярвам,че някой ще те чуе. За съжаление!
                                                                         

# 2
 • Кори Селести
 • Мнения: 5 545
Какво се очаква да се случи след това писмо?

# 3
 • Galaxy 13197853088
 • Мнения: 2 313
Какво се очаква да се случи след това писмо?

и какъв е смисълът му?
станала авария и какво от това? понякога умират хора понякога не. случва се. но на някои хора са им слаби ангелите и хал хабер си нямат за какво иде реч.

# 4
 • Мнения: 3 376
Какво се очаква да се случи след това писмо?

Явно авторката очаква да стане чудо.
Нищо няма да промени тая авария и всеки го знае. Пак ще си я караме през просото.

# 5
 • Abu Dhabi
 • Мнения: 8 457
и аз да питам каква е целта на писмото. Има само емоции вътре.
много е дълго и е скучно за четене. Сериозно, никой няма да го пречете от адресатите.

# 6
 • Кори Селести
 • Мнения: 5 545
Мисля да позаключа темата поне докато авторката си изясни целите.
Не виждам смисъл от 10 страници постове тип "я тоже".

Общи условия

Активация на акаунт